Osa teistä varmasti muistaa parin vuoden takaisen Vaarojen maratonin, jonne Suunto ja Salomon haastoivat minut sekä muutaman muun tarpeeksi hullun tyypin.

Tunnelmia tuosta kisasta voitte katsoa vaikka tästä kuvaamastani videosta. Kokemus oli upea, ja polkujuoksu tuli elämääni jäädäkseen. Sitä samaa toivon myös suunnistukselta, sillä – pidättäkää hengitystänne – lähden mukaan #evokegoesjukola-haasteeseen, johon Endorfiinikoukussa-blogin Elina kutsui minut ja viisi muuta!

Ympyrä tavallaan sulkeutuu, sillä Vaarojen maraton juostiin Kolin maisemissa ja samoin juostaan tämän vuoden Jukolan viesti. Tämän kevään joukkueestamme Elina ja Henriikka olivat mukana parin vuoden takaisessa tiimissäni, uudet kasvot sen sijaan kuuluvat Martinalle, Team Salamavaaran Larille ja Veeralle sekä Hillalle.

Kuten ehkä huomaatte, olen porukan altavastaava, mutta aion siitäkin huolimatta suoritua tästä haasteesta parhaan kykyni mukaan, sillä motivaatiota ei puutu ja valmentaahan meitä suunnistuksen maailmanmestari Reetta Kolkkala.

Projektiamme sponsoroi Evoke Natural Goods ja varusteet saimme Suunnolta, Salomonilta ja Petzliltä.

Viime vuoden Jukolan viestin tunnelmia voitte käydä katsomassa tästä videosta. Tulemme järjestämään kevään kuluessa myös avoimia treenejä, jonne myös te voitte halutessanne tulla mukaan!

Joten.. nyt lähden lenkille! Palataan aiheeseen ja muihin tarinoihin tuotapikaa.

EvokegoesJukola_kick-off-55

EvokegoesJukola_kick-off-1

EvokegoesJukola_kick-off-27

EvokegoesJukola_kick-off-24

EvokegoesJukola_kick-off-46

EvokegoesJukola_kick-off-11

EvokegoesJukola_kick-off-53

EvokegoesJukola_kick-off-39

EvokegoesJukola_kick-off-61

Kuvat: Jesse Väänänen