Road Trip Cpuple

This is what road trip is all about: sharing the best moments with someone special.

Kauniiden ja kotoisten Pohjois-Italian Dolomiittien jälkeen kaarsimme takaisin Itävaltaan. Reissun puoliväli on ylitetty ja matkaa on takana jo yli 3 500 kilometriä. Näyttää siltä, että kokonaisluku taitaa kasvaa jonkin verran arvioidusta 4 500 km:sta. Mutta mikäs siinä, onhan tässä varaa joustaa suuntaan jos toiseen. Ja sekös tästä Euroopan road tripistämme niin leppoisan tekeekin – ei lukkoon lyötyjä suunnitelmia.

Onneksi reissun odotetuin tiepätkä, Hochalpenstrasse High Alpine Road, taitettiin alun huolien sijaan hyvässä säässä, eivätkä pilvet verhonneet vuoria tai niiden huippuja. Maisemat hengästyttivät enemmän kuin alati oheneva ilma, jota sai kiskoa keuhkoihinsa vuorien aiheuttaessa lisälyönnin jos toisenkin.

Hochalpenstrasse

Hochalpenstrasse | Austria

Hochalpenstrasse | Austria

Hochalpenstrasse

Läpi Hohe Tauenr Nationalparkin ja ohi Itävallan korkeimpien vuorien kiemurteleva asfalttiserpentiini lienee yksi maailman kuuluisimmista teistä. 48 kilometrin mittainen matka nousee parhaimmillaan 2 504 metriin, ja korkein näköalapaikka Edelweißspitze kohoaa yli 2 570 metriin. Melkoiset näkymät sieltä aukesivatkin, kuten kahdesta viimeisestä kuvasta näkyy.

Hochalpenstrasse

Hochalpenstrasse

Instagram Travel Thursday on nimensä mukaisesti joka torstai vietettävä sosiaalisen median tempaus, johon kuka tahansa voi osallistua. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. Mikäli haluat osallistua blogipostauksella, lue ohjeet Sadun blogista. Mikäli haluat osallistua jakamalla kuvia Instagramissa ja/tai Twitterissä, tägää vain matkailuaiheiset kuvasti hashtagilla #IGTravelThursday, ja selaa muiden kuvia, tykkää, jaa ja inspiroidu! Löydät meidät, tempauksen viralliset vetäjät Instagramista nimimerkkien @todestinationunknown@veerabianca sekä @nellahelsinki takaa.


Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center