Instagram Travel Thursday on huomisesta lähtien joka torstai järjestettävä maailmanlaajuinen tempaus,
jonka ulkomaalaiset hostaajat asuvat muun muassa Pohjois-Carolinassa,
Connecticutissa, Kanadassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Osallistua voi silti kuka tahansa, mistä päin maailmaa tahansa!

[dropcap]O[/dropcap]lisi siis aivan mahdottoman hienoa, jos saataisiin mahdollisimman moni suomalainen bloggaaja/twiittaaja/instagramittaja mukaan tähän kivaan matkailuaiheiseen yhteishaasteeseen. Niinpä minä haastan juuri sinut osallistumaan huomenna torstaina ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävään Instagram Travel Thursday -tempaukseen, joka lanseerattiin viime viikon torstaina muualla maailmalla.

Miksi osallistuisit? Jotta minä ja muut kanssabloggaajat löytäisivät sinut, blogisi, Twitterisi ja Instagram-tilisi. Nostaisin kernaasti omalle luku- ja seurantalistalleni uusia mielenkiintoisia ihmisiä, joten nyt jos milloin kannattaa osallistua. Näkyvyytesi on taattu niin suomalaisten kuin ulkomaalaisten bloggaajien, twiittaajien ja instagramittajien kesken.

Mikäli et bloggaa, voit jakaa kuvan myös Instagramiin tai Twitteriin tägillä #IGtravelThursday

kuva (35)

Ohjeet bloggaajille:

[dropcap]1.[/dropcap] Kirjoita Instagram-kuviisi liittyvä postaus ja julkaise se torstaina. Tarvitseko insporaatiota? Voit käyttää postauksessa vaikkapa kuvia kuluvalta kesälomaltasi kotimaanmatkailun vinkkelistä tai muistella menneitä reissuja, jotka olet taltioinut Instagramiin. Kuvat voivat siis yhtälailla olla uusia tai vanhoja Instagram-kuviasi.

[separator]

[dropcap]2.[/dropcap] Muista mainita postauksessa yksi suomalaisista järjestäjistä (Destination UnknownKaukokaipuu, Running with Wild Horses tai Rantapallo)
ja linkkaa hänen sivulleen.

[separator]

[dropcap]3.[/dropcap] Käy lisäämässä oman postauksesi linkki yhdelle järjestävistä sivuista (Destination Unknown/Kaukokaipuu/Running With Wild Horses), suoraan heidän postauksen lopussa olevaan ”Linky” vimpaimeen (kuten kuvassa). Ei ole väliä mille sivulle käyt linkkisi lisäämässä, kaikki mukana olevat postaukset näkyvät kaikkien kolmen järjestäjän sivuilla. Eli kaikki blogipostaukset nousevat esiin kuvan tavoin. Tämä toimii siis vasta torstaina! Interaktiiviset kuvat, linkit ja logot löytyvät täältä.

ohje2

[separator]

[dropcap]4. [/dropcap]Muista lisätä linkki Instagram-profiilisi täältä löytyvään linkkilistaan, jotta muut löytävät helposti sinun profiilisi!

ohje1

[separator]

[dropcap]5.[/dropcap] Noin! Kaikki tehty, ja voit rauhassa tutustua uusiin ihmisiin ja antaa heidän löytää myös sinun blogisi, Twitterisi sekä Instagram-tilisi!
Spread the Love of Travelling!

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center