Minulle on vasta nyt alkanut valjeta, miten isosta asiasta Matkamessujen
Nordic Bloggers’ Experience -tapahtumassa olikaan kyseInstagram Travel Thursday: Nordic Bloggers' Experience

[dropcap]40[/dropcap] kansainvälisille matkabloggaajille suunniteltu ja Matka 14 -messujen yhteydessä toteutettu täysin uudenlainen bloggaajaohjelma, Nordic Bloggers Experience, oli valtaisa menestys: Pelkästään tähän mennessä aiheesta ja blogimatkoilta on twiitattu yli 1500 kertaa hittien yhteismäärän noustessa yli 10 miljoonaan, Instagramiin on jaettu reilut 600 kuvaa. Tällä, jos millä, luodaan aivan mieletöntä kuvaa Suomesta matkailukohteena. Sosiaalisella medialla on aivan käsittämätön näkyvyys. Matkabloggaajat ovat matkailumarkkinoinnin uusi menestyskonsepti.

Olen samalla aivan mahdottoman ylpeä ja onnellinen, että meillä Suomessa ollaan selkeästi panostettu uudenlaiseen matkailumarkkinointiin, sillä kuten tänään saimme Markkinoinninsta&Mainonnasta lukea, jokainen bloggaaja kuin pieni mediatalo.

Instagram Travel Thursday: Nordic Bloggers' Experience

[dropcap]U[/dropcap]lkomaalaisille bloggaajille organisoitiin blogimatkoja Lappiin, kotikaupunkiini Hämeenlinnaan, Tallinnaan sekä Turun kautta Ruotsiin. Aikataulujen natsatessa Destination Unknown -blogin Satu, Urbaani viidakkoseikkailitajar -blogin Laura sekä allekirjoittanut saimme kunnian lähteä emännöimään kyseisiä blogimatkoja. Omat kohteeni olivat Turku ja Ruotsi, kuten tämän Instagram Travel Thursday -postauksen kuvat kertovatkin. Palataan kuitenkin reissuvinkkeihin järkkärikuvien voimin ja fiilistellään tässä postauksessa yhtä inspiroivimmista viikoista koko blogiurallani.

InstagramTravelThursday-nbeFinland-Ruotsi7

Ohjelman yhteistyökumppaneina ovat Visit Helsinki ja Visit Finland, ja koko kampanjan äitihahmona toimi varmasti pirtein koskaan tapaamani nainen, Kohtaamistoimisto Innastuksen Inna-Pirjetta. Panun matkat -blogista kannattaa muuten käydä lukemassa mainio postaus nbeFinland-tapahtumaa isännöineestä Sebastian Canavesista – miehestä, joka lienee yksi tunnetuimmista matkabloggaajista. Suomeen saapuneista bloggareista muutama olikin tuttuja itsellenikin, eikä mikään liene parempaa kuin tutustua seuraamaansa kirjoittajaan blogin takaa. Kiitos siis myös kaikille teille, jotka tulitte juttelemaan Matkamessuhaastattelujen jälkeen. Oli mukava tutustua uusiin bloggaajiin ja lukijoihin.

Instagram Travel Thursday: Nordic Bloggers' Experience

[dropcap]M[/dropcap]atkamessujen tehoviikkoon kuului Ruotsin reissun lisäksi kansainväliselle blogiporukalle järjestettyjä tapahtumia ja illanviettoja, joista päällimmäisenä mieleeni jäi Suomen Saunaseuran hostaama ilta Helsingin Lauttasaaressa. Myönnän, etten olisi uskonut saunan ja avannon tuottavan kovin suurta menestystä, mutta mitä vielä: lähes kaikki kansainväliset bloggaajat löylyttelivät ja pulahtivat kolmiasteiseen vetään meitä suomalaisia tyttöjä useammin – kerrassaan mahtavaa! Eikä tietenkään sovi unohtaa meidän IGTT-porukan järjestämää ja kansainvälisten bloggaajien vierailemaa iltamaa Klaus K:ssa, Helsingin perheomisteisessa designhotellissa.

InstagramTravelThursday-nbeFinland-Ruotsi8

Bloggers & Industry -seminaari oli myös mainio ja siitä innostuneena julkaisin toissa päivänä myös oman Matkabloggaajat matkailumarkkinoinnin uusi menestyskonsepti -esitykseni, joka myös on lähtenyt mukavalla temmolla leviämään niin Twitterissä kuin ystävien ja kollegoiden kesken.

Instagram Travel Thursday: Nordic Bloggers' Experience

InstagramTravelThursday-nbeFinland-Ruotsi6

Matkamessut ja uudet kohtaamiset poikivat aina jotain, tälläkin kerralla.
Inspiroivaa ja matkailukuvientäytteistä torstaita kaikille lukijoille ja
blogia lukeville ystävilleä. Ja isille – tiedän, että käyt täällä usein.

[separator]

P.S. Nicole, thank you so much for the first photo!

Kuva tahansa voi osallistua! Kirjoita blogipostaus, jonka aiheena on ”Instagram ja matkailu”. Muista mainita postauksessasi vähintään yksi meistä järjestäjistä (Destination UnknownRunning With Wild Horses tai allekirjoittanut) ja lisää blogipostauksesi url tämän ohjeen alta löytyvään Linky-kokoelmaan. Voit osallistua tempaukseen aina seuraavaan viikon torstaihin saakka, jolloin Linky-widget päivittyy uusilla postauksilla. Postaukset jäävät kuitenkin elämään meidän järjestäjien blogeihin, joten niistä on iloa vielä pitkään. Bloggaajien ohjeet löytyvät myös kootusti Sadun blogista: Norjassa tukikohtaansa pitävä hurjapää toimii Instagram Travel Thursdayn virallisena vetäjänä Suomessa, Veeran ja minun edustaessa co-hostaajina. Löydät meidät Instagramista nimimerkeillä @todestinationunknown, @veerabianca sekä @nellahelsinki.

Mikäli et kirjoita blogia, voit osallistua tempaukseen Instagramissa jakamalla kuvasi #IGTravelThursday-hashtagilla.

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center