Miten Helsinki voikaan olla kaunis

Instagram Travel Thursday

Miten koskaan kuvittelin, että täällä olisi vain betonia, ruosteisia kaiteita, lisää betonia ja asfalttia, rumia taloja rumien talojen perään, ankeaa ja likaista. Tyhmä. Miten joskus ajattelin, etten ikinä voisi muuttaa Helsinkiin. Tietämätön. Olen katsellut Helsinkiä paljon, tuijottanut pitkään punastumatta, mitannut katseellani kivijalasta talojen katolle.

Ja aina tullut siihen tulokseen, että kyllä tämä on, jo vain, tämä on minun kotini ja minun kaupunkini, vaikka pumpustani löytyy aina paikka myös Savon sydämelle ja Hämeenlinnalle.

Instagram Travel Thursday

Instagram Travel Thursday on nimensä mukaisesti joka torstai vietettävä sosiaalisen median tempaus, johon kuka tahansa voi osallistua. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. Mikäli haluat osallistua blogipostauksella, lue ohjeet Sadun blogista. Mikäli haluat osallistua jakamalla kuvia Instagramissa ja/tai Twitterissä, tägää vain matkailuaiheiset kuvasti hashtagilla #IGTravelThursday, ja selaa muiden kuvia, tykkää, jaa ja inspiroidu! Löydät meidät, tempauksen viralliset vetäjät Instagramista nimimerkkien @todestinationunknown, @veerabianca sekä @nellahelsinki takaa.

6.-8.3.2020, ROVANIEMI

Luovan kirjoittamisen kurssi

Lue lisää

Tee tunnelmallisia kuvia Lightroom Presettien avulla

Tutustu

Privacy Preference Center