Instagram Travel Thursday: Japanese diner

Amerikka, Portugali ja Singapore ovat esiintyneet matkablogissa kuluneina viikkoina melkoisen suuressa roolissa, joten juhlistetaan tämänkertaista Instagram Travel Thursday -tempausta japanilaisen sapuskan merkeissä. Par’aikaa Tanskan nykytanssilattioita valloittava pikkusiskoni järjesti jo alkuvuodesta koko sisarusparvelle sukiyaki-teemaisen dinerin, jollaisesta en ollut aiemmin päässyt nauttimaan. Pöydässä valmistettavien lihojen ja vihannesten lisäksi tarjolla oli myös tonkatsu-possua, teriyaki-kanaa, avokadosalaattia sekä ihan alkuun suosikkiani miso-keittoa.

Vanhin meistä on moninkertainen Aasian matkaaja, allekirjoittanut valtavan kiinnostunut Balkanin sodan maista ja vuoristoista, siskoista nuorimmainen erikoistunut etenkin nopeatempoisiin reissuihin, joiden aikana ei juurikaan olla aloillaan vaan ennemmin koko ajan liikkeellä, ja toisiksi nuorin ja juurikin siellä Tanskassa pyörähtelevä siskoni Englannin ja Japanin ekspertti.

Meillä siskoksilla tuntuu olevan yksi yhteinen ominaisuus matkailuun taipuvan luonteen lisäksi, nimittäin pohjaton rakkaus ruokaan.

Instagram Travel Thursday: Japanese diner

Pohjattomiksi ruukuiksi tapasivat vanhempammekin meitä kutsua ja kutsuvat muuten edelleen. Jos automatkalla takapenkiltä ei kuulunut “Nälkä!”, jotain oli pielessä. Tai sitten kuola poskella tai siskon olkapäällä. Siispä tässä muutamia kuvia sisarusparven illanistujaisista, seuraavat ovat tiedossa tulevana viikonloppuna. Parhautta!

Instagram Travel Thursday: Japanese diner

 

[separator]

Ohjeet bloggaajille: 1. Käy lisäämässä linkki omaan Instagram-tiliisi Destination Unknown-blogin sivuilla. 2. Kirjoita uusi blogi-postaus liittyen aiheeseen ”Instagram ja matkailu”. 3. Mainitse postauksessa ainakin yksi järjestäjistä (Destination Unknown/Running With Wild Horses/Kaukokaipuu) ja linkitä hänen sivuilleen. 4. Käy lisäämässä blogipostauksesi url jonkun kolmesta järjestäjästä Instagram Travel Thursday -postauksen lopusta löytyvään interaktiiviseen Linky-kokoelmaan. Linkki päivittyy kaikkien järjestäjien sivuille, joten ei väliä kenen järjestäjän blogissa sen tuohon kokoelmaan tallennat. 5. Mikäli et kirjoita blogia, voit osallistua tempaukseen tägäämällä reissukuvasi Instagramissa #igtravelthursday sekä Twitterissä #IGtravelTH. 6. Share the love! Tutustu muiden osallistujien kirjoituksiin, kommentoi, jaa ja nauti.


‘); // ]]>

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center