“Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm,
but to add color to my sunset sky.”

― Rabindranath Tagore, Stray Birds

[dropcap]H[/dropcap]yvää järjestyksessään toista Instagram Travel Thursdayta! Minunkin puolestani vielä suuret kiitokset kaikille viime torstaina osallistuneille: Vaikka mukaan lähteneet blogit olivatkin tuttuja, löysin Instagramista monta uutta seurattavaa. Eli matkakuvat jakoon ja linkkiä allekirjoittaneelle, ihastelisin mielelläni juuri sun matkakuviasi. Ja jos älypuhelimeen ladattava valokuvablogi on sinulle vielä vieras käsite, ei hätää! Käy tsekkaamassa aiempi postaukseni aiheesta.

Instagramissa kannattaa laittaa seurantaan Suomi-tiimin vetäjä ja Norjan upeista maisemista nauttiva @todestinationunknown sekä toinen co-hostaaja-kaunokainen @veerabianca, Rantapalloa (@rantapallofi) ja koko idean äitiä @skimbaco‘n Katjaa sekä itse @igtravelthursdayta unohtamatta.  Kaukokaipuun löydät ig:sta nimimerkillä @nellahelsinki. Muistakaa tägätä reissukuvanne Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa #igtravelthursday!

Viime kerralla postasin suosikkukuviani Nykistä, tällä kertaa postaan suosikkiauringonlaskuni Suomesta. Kotimaanmatkailu on nostanut ansaitusti päätään, ja mikäs sen parempaa kun kesälomareissailu Suomen suvessa – julkaisihan Rantapallokin juuri hienon aihetta käsittelevän artikkelin.

auringonlaskut1

Kaikki ylärivin kuvat ovat kesämökiltämme Pohjois-Savosta. Maisemat omalta mökkirannalta ovat niin upeat, että Eino Leinokin on viihtynyt näillä huudeilla kynänsä kera: ”Taa saarien päivä painuu, vesi kultana kimmeltää…” on runo, jonka yksi tunnetuimmista kynäniekoistamme kirjoitti pienessä saaressa näiden samojen maisemien äärellä.

Kylmä saunajuoma, itikan kaukainen ininä, lämmin tuulenpuuska saunan kuumottamilla poskilla
ja tyyni vesi auringonlaskun värjäämänä. Voiko mikään enää olla täydellisempää?auringonlaskut2

Tämän rivin ensimmäinen kuva on myös mökkimme rannalta, samoin kuin rivinsä viimeinen.
Keskimmäisessä juhlitaan naapurin Iisveen juhannusta – kokko on nähtävä joka vuosi.

auringonlaskut3

Järjestyksessään Helsinki, Hauho ja Kokemäki.

auringonlaskut5

Ylempi rivi stadia, alempi Hauhon kesämökkiä. Tämä hämeenlinnalainen likka on siitä onnellisessa asemassa,
että mökkejä löytyy kaksin kappalein.

auringonlaskut6

Mitenkäs te, oletteko harrastaneet tänä vuonna kotimaanmatkailua Suomessa
tai maanneet koko päivän oman kesämökin laiturilla?
Pesittekö hiuksenne järvivedellä, painoitteko päänne mökintuoksuiseen tyynyyn?
Heräsittekö myöhemmin kuin isi, joka oli keittänyt kahvia termariin odottamaan unista tytärtä?

 

[separator]

Ja koska kertaus on opintojen äiti, tässä säännöt vielä kertaalleen bloggaajille:

1. Käy lisäämässä linkki omaan Instagram-tiliisi Destination Unknown-blogin sivuilla. 2. Kirjoita uusi blogi-postaus liittyen aiheeseen “Instagram ja matkailu”. 3. Mainitse postauksessa ainakin yksi järjestäjistä (Destination Unknown/Running With Wild Horses/Kaukokaipuu), ja linkitä hänen sivuilleen. 4. Käy lisäämässä linkki “Instagram ja matkailu” – aiheiseen postaukseesi yhdellä järjestäjien sivuista (sama linkki löytyy meidän kaikkien kolmen blogipostauksesta). 5. Käytä #IGTravelThursday tunnistetta sosiaalisessa mediassa (Instagram, Twitter, Facebook) 6. Share the love! Tutustu muiden osallistujien kirjoituksiin, kommentoi, jaa ja nauti.

');

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center