Helsinki | 2013

Vuodenvaihde on saapunut varkain, sillä syksy, kuten olen ennenkin todennut, on varmasti vuoden inspiroivinta aikaa. Jos joku harmistuu marraskuun epämäärisistä räntäsateen rippeistä ja pimenevistä päivistä, minä näen asiat toisin: Pipon voi vetää syvälle korviin, kaulan painaa kiinni muhkeaan huiviin, pukea jalkoihin villasukat ja vedenpitävät kengät. Juoda kupillisen kuumaa. Pikkusiskon kutomat kynsikkäät lämmittävät silloinkin, kun öisessä Helsingissä on liian paljon kuvattavaa.

Tänään vietetään vuoden viimeistä Instagram Travel Thursdayta, sillä ensi viikolla Suomi – ja allekirjoittanut – huilaa. Aion lorvia lapsuudenkodin sohvalla kera siskojen, keittää vuoroin kahvia isän kanssa ja nostaa lasin kuohuvaa menneelle ja tulevalle vuodelle. Tänä vuonna on tapahtunut paljon ja siitä paljosta riittää kerrottavaa oman postauksensa verran. Ensi vuodelle on luvassa uusia ja jännittäviä tuulahduksia ja esiintymisiä Matka 14 -messuilla, Suomeen saapuvien kansainvälisten bloggaajien emännöinnistä puhumattakaan.

Ennen kaikkea haluan kiittää kaikkia teitä Instagram Travel Thursday -tempaukseen osallistuneita bloggaajia ja ystäviä: meitä on jo 47! Suurin kiitos kuuluu kuitenkin Sadulle, torstai-ilottelut Suomeen tuoneelle ja myöskin kv-bloggareita emännöivälle ystävälleni, unohtamatta tietenkään aina yhtä inspiroivaa kanssajärjestäjää Veeraa, jolla on myös pian jaettavana erinomaisen mielenkiintoisia uutisia blogirintamalta.

Vuoden viimeisen kunniaksi siis muutamia kuvia kotikaupungistani Helsingistä, johon ihastuu kai joka päivä pikkuisen enemmän.

Helsinki | 2013

Helsinki | 2013

Helsinki | 2013

Helsinki | 2013

Helsinki | 2013

Helsinki | 2013

Helsinki | 2013

Helsinki | 2013

Helsinki | 2013

Helsinki | 2013

[separator]

Kuva tahansa voi osallistua! Kirjoita blogipostaus, jonka aiheena on ”Instagram ja matkailu”. Muista mainita postauksessasi vähintään yksi meistä järjestäjistä (Destination UnknownRunning With Wild Horses tai allekirjoittanut) ja lisää blogipostauksesi url tämän ohjeen alta löytyvään Linky-kokoelmaan. Voit osallistua tempaukseen aina seuraavaan viikon torstaihin saakka, jolloin Linky-widget päivittyy uusilla postauksilla. Postaukset jäävät kuitenkin elämään meidän järjestäjien blogeihin, joten niistä on iloa vielä pitkään. Bloggaajien ohjeet löytyvät myös kootusti Sadun blogista: Norjassa tukikohtaansa pitävä hurjapää toimii Instagram Travel Thursdayn virallisena vetäjänä Suomessa, Veeran ja minun edustaessa co-hostaajina.

Mikäli et kirjoita blogia, voit osallistua tempaukseen Instagramissa jakamalla kuvasi #IGTravelThursday-hashtagilla. Instagram on älypuhelimella toimiva maksuton kuvapäiväkirja, jonka voi pian ladata myös Windows-puhelimiin.

‘); // ]]>

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center