0
Explorer. Creator. Influencer.

MARINELLA HIMARI


Kymmenen kuljettua vuotta, kymmenittäin käytyjä maita, satoja tuhansia kilometrejä – kesti aikansa, kunnes kotimaan kauneus viimein aukesi edessäni.

Olen Pohjois-Savon havumetsistä Italian kautta helsinkiläistynyt kalanainen ja kulkuri. Karkuri. Seikkailunnälkäinen ja rohkea runosielu, jonka tarinat koskettavat lukijoitaan aitouden ja rehellisyytensä ansiosta. Minä kirjoitan senkin, mitä pelkään kertoa.

Sisältöni syntyvät kotimaan korpimailta, tunturituulista sekä maailman luontokohteista, kohtaamisista sekä tästä rapunaisen ikuisesta ikävästä kaikkea kokemaansa kohtaan. Tarkastelen maailmaa Sigman objektiikan sekä loputtoman uteliaisuuteni kautta. Tervetuloa mukaan matkaan!


FOKA OY / SIGMA

Sigma Ambassador


Harrastuksena alkanut valokuvaus on kuljettanut minua ensin tapahtumakuvauksen ja keikkalavojen kautta Suomen ja maailman luontokohteisiin, joita dokumentoin nykyisin sekä omiin kanaviini mutta myös useille eri julkaisijoille ja asiakkailleni. Valokuviani ja tarinoita on julkastu useilla eri alustoilla, joihin voit tutustua täällä. Mikäli aiemmat projektit kiinnostavat, löydät työkokemukseni ja aiemmat projektini ansioluettelostani.

Syksystä 2017 alkaen olen edustanut Sigman Ambassadorina, mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että kuvaan Sigman ART-sarjan objektiikalla. Pääsen myös mukaan esiintymään sekä edustamaan suosikkimerkkiäni kamera-alan tapahtumiin, nyt viimeisimpänä Kuva&Kamera-messuille, missä kerroin luontokuvauksesta ja sosiaaliseen mediaan perustamastani #suomiretki-tempauksesta.

Lisätietoja: Foka.fi


Karttakeskus Ambassador

KARTTAKESKUS


Support them who support you

VANDERNET OY


Varusteet näytellevät tärkeää roolia onnistuneissa seikkailuissa niin kotimaan konnuilla kuin maailman vuorilla ja joilla, jotka huutavat nimeäni kalastamaan. Sen vuoksi minulla on ilo ja kunnia työskennellä ja edustaa huipputason brändejä, joita Vandernet Oy maahantuo.

Aclima AS on ollut vuodesta 1922 asti merkittävä tekijä norjalaisessa tekstiiliteollisuudessa. Kaikki tuotteet ovat Öko-Tex-sertifioituja, eikä valmistuksessa ole käytetty mulesing-menetelmää. Tuotteet täyttävät myös REACH-vaatimukset.

CamelBak, maailmanjohtaja juomaratkaisuissa kattaa kaikki kulkemisen kategoriat matkailusta retkeilyyn sekä jokapäiväiseen liikkumiseen.

BUFF – tuskin mikään merkki tai brändi on kulkenut mukanani pidempään kuin tämä katatonialainen asuste, joka suojaa herkkää ihoa ja pitää lämpimänä kaikissa säissä.

Cocoon kulkee nykyisin mukanani sekä retkillä että matkoilla, kesämökillä ja kavereiden luona. Makuupussiin tämä silkkilakana tuo aina pari astetta lämpimämmän olon.