Klaus K Hotel Livingroom_reception view

Kesällä 2013 Suomeen rantautuneeseen Instagram Travel Thursday -tempaukseen osallistui viime vuonna yhteensä 47 bloggaajaa 322 blogipostauksella – osa kerran, osa usein ja osa joka kerta, ja meininki jatkuu vähintäänkin yhtä huikeana. Vuosi 2014 potkaistaan käyntiin yhtä vauhdikkaasti: Ystäväni totesi, että tammikuu on kuin yksi pitkä maanantai mutta täällä tuumataan, että onhan se nyt ennemmin kuin yksi pitkä ja matkailuntäytteinen torstai!

Tulevien Matka 14 -messujen ja muiden alan tapaamisten lisäksi myös me IGTT-tempauksen takana hääräävät ladyt, eli KatjaSatu, Veera sekä allekirjoittanut, haluamme järjestää teille bloggaajille jotain mukavaa. Tämä kutsu on siis tarkoitettu vain bloggaajille, lukijamääriin ja genreen katsomatta. IGTT-tempaukseen aiemmin osallistuneet bloggaajat saivat ansaitun varaslähdön ilmoittautumiseen, ja lomake on nyt avoinna kaikille muillekin kirjoittajille.

Mikäli bloggaat, olisi aivan mahtavaa tavata juuri sinut designhotelli Klaus K:ssa rennon illanvieton merkeissä, matkamessuviikon torstaina 16.1.2014 klo 19:00.


Klaus K Hotel Livingroom_view

Ohjelmassa on tutustumista stadin ainoan perheomisteisen hotellin toimintaan sekä verkostoitumista ja inspiroitumista muiden bloggaajien kanssa. LIVING ROOM wine -tiloissa on tarjolla pientä purtavaa ja nostamme tietenkin maljat seikkailujen vuodelle 2014 sekä tämän vuoden torstai-ilotteluille eli koko IGTT:lle. Pääset myös tutustumaan tempauksen äitihahmoon sekä aivan mielettömään some- ja matkailualan inspiraattoriin Katja Presnaliin, ja myös meidän Suomen kolmikko on paikalla. Happy Hour jatkuu LIVING ROOM wine –tiloissamme aina klo 21:00 asti.

Ilmoittaudu mukaan oheisen lomakkeen kautta tai Eventbrite-sivustolla. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Nähdään pian!

Kuvat: Klaus K

6.-8.3.2020, ROVANIEMI

Luovan kirjoittamisen kurssi

Lue lisää

Tee tunnelmallisia kuvia Lightroom Presettien avulla

Tutustu

Privacy Preference Center