KAUKOKAIPUUn vuosijäsenyys 25€

KAUKOKAIPUU julkaisee Pohjois-Norjan kuulumisten ja tuttujen retkeilyraporttien lisäksi jatkossa myös laajempia kokonaisuuksia: koosteita, reportaaseja, ladattavia oppaita sekä tutkielmia ja tarinoita linkkivinkkeineen kirjoittajalleen tutulla ja tunnelmoivalla otteella. Myös osa retkikertomuksista siirtyy tilaajille. Tilaajana saat maksumuurin takana julkaistut artikkelit sähköpostiisi heti niiden ilmestettyä.

TILAAJILLE siirtyvien sisältöjen määrä kattaa kaikesta julkaistusta materiaalista noin puolet. Voit siis jatkossakin lukea Kaukokaipuuta ilman jäsenyyttä, ja voit halutessasi ostaa vaikka kuukauden kerrallaan, mikäli jokin artikkeli jäi maksumuurin takaa kiinnostamaan.

Kaikki tulo on luonnollisesti veronalaista, ja saat maksusuorituksestasi kuitin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kiitos tuestasi ja siitä, että mahdollistat verkkosivuston ylläpidon sekä relevantin ja lähes mainospuhtaan sisällöntuottamisen myös jatkossa.

VUOSIJÄSENYYS 25€

Tilisiirto

IBAN: FI22 8130 0710 1991 89
BIC: DABAFIHH
SAAJA: Wilder Mind Media
VIESTI: Sähköpostisi
MÄÄRÄ: 25€

Vuosijäsenyys 25€

MobilePay

MÄÄRÄ: 25€
NUMERO: 0504405686
SAAJA: Marinella Himari
LISÄÄ KOMMENTTI: Sähköpostisi

Vuosijäsenyys 25€

Luottokortti

[swpm_payment_button id=86050]

Tilaus on voimassa toistaiseksi ja se laskutetaan 12 kuukauden välein. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa. Vuosijäsenyyden hinta on 25€. Maksa PayPalilla tai luottokortilla.

KKjäsenyys 3,99€

Luottokortti

[swpm_payment_button id=86057]

Kuukasijäsenyys 3,99€. Maksu uusiutuu automaattisesti joka kuukausi. Voit lopettaa tilauksen milloin vain. Maksa PayPalilla tai luottokortilla.