Matkakassa

[dropcap]A[/dropcap]vaimet onneen koostuvat niinkin pienistä asioista kuten ensimmäiseen kotiin ostetusta ja samalla ensimmäisestä koskaan ostetusta joulukukasta, puhtaista ja harmaista puuvillanpellavaisista lakanoista sekä seinille ripustetuista karttavanhuksista. Seinien lisäksi myös sylissä on tilaa: Joululahjojen seasta sattui löytymään isänikin käyttämä Oppikoulun Kartasto vuodelta 1956, joka on ensimmäinen Suomessa painettu ja nimenomaan keskikouluille ja lukioille tarkoitettu karttateos. Sen sivuilla edustavat muun muassa Etelä-Rhodesia, Ranskan Länsi-Afrikka sekä aikanaan 8882 metriin yltänyt Mount Everest.

hima1

Olen metsästänyt eBaysta ja Etsystä vanhan koulun tähtikartastoa neuvostoaikaisten avaruusteemaisten propagandajulisteiden lisäksi. Tehtävä jatkuu, ja Pinterestin moodboardit pullistelevat.

hima3

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Monni Himari

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center