0
Ympäri saarivaltiota

Englanti

London

Soho Square, Lontoo

— Minusta taas tuntuu, että oma sieluni seikkailee vieläkin jossain No. 31 Soho Squaren ympäristössä. Pienessä puistossa, jonka reunalla sijaitsee tuo legendaarinen Twentieth Century House.

Ja kun ei sieluni ehtinyt mukaan Georgiaan, meinaa koko Georgian reissu tuntua yhdeltä tragikoomiselta, ilon ja itkun ja naurunkin täytteiseltä elokuvalta, joka huipentui siihen, kun lentokentällä vastassa odotti niin kovin rakkaaksi muodostunut syli, Kallion kodissa illallinen ja kukkia.

Kissa, joka kehrää niin, että siihen herää koko naapurusto.

Lue koko artikkeli »


Newcastle6

Takki auki ja tennarit jalassa Newcastlen kevääseen

Sunderlandin matalat rakennukset sekä Roker Pierin upea majakka vaihtuivat opiskelijakaupunkina tunnettuun Tyne ja Wearin metropolikreivikunnan pääkaupunkiin, tuttavallisemmin Pohjanmeren rannalla sijaitsevaan ja vilkkaasta yöelämästään tunnettuun Newcastleen.

Lue koko artikkeli »


London

Lontoo

Lontoo on oman elämäni käänteentekijä. Siellä olen rakastanut, juonut perinpohjaiset Magners-kännit, siellä minua on kosittu, siellä opin juomaan olutta, se oli ensimmäinen reissuni Erasmus-vaihdon jälkeen, sieltä kirjoitin blogin ensimmäisiä juttuja (joskin nyt jo piiloon arkistoituja), siellä kävin ensimmäisen kerran hienossa ravintolassa Jamie Oliverin pyyhkiessä kämmeniä valkoiseen essuunsa, siellä ihastuin ikihyviksi Englantiin ja päätin, että tänne pitää päästä kerran vuodessa ja jokaikinen vuosi.

Lue koko artikkeli »


Cambrigde, Englanti

Cambridge

Täällä karahti hymy jos toinenkin, pudistui pää, sulki menivät silmät ja rinta hengitti hetken Englannin kevättä.

Lue koko artikkeli »


Roker Pier - Sunderland

Punainen pipo Roker Pierin majakalla

Täytyy myöntää, että Pohjanmerta tarkkaileva Roker Pierin majakka veti hiljaiseksi – ihan molemmat siskoksista.

Lue koko artikkeli »


Recent Portfolios