0
Emilia-Romagnan alueella

Ympäri Italiaa

Duomon katolla Milanossa

“En ollut käynyt Duomon katolla, enkä tilannut aivan kirkon kulman takaa löytyviä Panificio Luinin maistuvia panzerotteja. En tiennyt, että Milanossa on kaksi kanaalia, joissa vesi virtaa vauhdilla pitäen pinnan niin kirkkaana, että kanaalin pohja näkyy. En ollut nähnyt hiljaista Corso Buenos Airesia, enkä viettänyt iltaa ystävien kanssa Spritz-baarissa kera turpean lautasen ja helmeilevän Aperolin.”

Lue koko artikkeli »


Milano

Sagra dei Crotti paukuttaa napoja

Komeiden Alppien ympäröimässä Pohjois-Italian Chiavennassa, slow food –kulttuuristaan tunnetussa 8 000 asukkaan kaupungissa paahtaa ja paukkuu. Vatsan seudulla nimittäin.

Vietetään Sagra dei Crottin ruoka- ja viinijuhlaa, joka alkoi jo perjantaina. Pienet keraamiset nokkamukit ripustetaan juhlijoiden kaulaan ja niitä täytetään vuorten rinteillä sijaitsevissa pop up –ravintoloissa sunnuntain puoleen yöhön saakka.

Lue koko artikkeli »


Sagra dei Crotti

Buongiorno, Mantua!

Johtuuko se siitä, että minulla on erityinen suhden Italiaan vai siitä, että täällä on aina hieman utuista ja valo taittuu siksi kauniisti vaiko ehkä siksi, että Italia yksinkertaisesti on yksi kauneimpia kuvattavia?

Lue koko artikkeli »


BlogVille

Pittoreski Brisighella

Brisighella oli aivan tavattoman upea! Vaaleanpunainen utu oli vallannut kaupungin ja aurinko paistoi, lämpötila kipusi tänään 18 asteen tietämille. Takki oli aivan liikaa ja pakkasinkin sen melkein heti isältä saatuun vihreään reissureppuun.

Tämä pieni kaupunki, jonka pystyy kiertämään ympäri yhtä katettua käytävää pitkin, oli upea – tunnelmaa on vaikeaa kuvailla. Täällä kaikki on pastellia, ja ihmiset silminnähden vain nauttivat olostaan. Niko sanoi, että täällä voisi kosia. En olisi pystynyt kiteyttämään fiiliksiä paremmin.

Lue koko artikkeli »


Brisighella | Italy | 2008


Recent Portfolios