0
Tekemistä, syömistä ja juomista

Kaupunkilomalla Singaporessa

PARKROYAL on Pickering – maailman kaunein ekohotelli?

Ekoluksus nousi silmissäni täysin uudelle levelille: pinta-alaltaan 15.000 neliömetrin taivaspuutarhan valaistukseen käytetty energia taltioidaan 100% aurinkopaneeleilla, ja julkisten tilojen sähkönkäyttöä minimoidaan liiketunnistimin. Mahdollisimman energiatehokkaaksi rakennetun hotellin huoneisiin johtavat käytävät sijaitsevat konkreettisesti ulkona, eli koko rakennusta kiertää leveä terassikäytävä. Tällä ratkaisulla hotelli on halunnut leikata ilmastointikustannuksia ja sitä kautta energiantarvetta.

Lue koko artikkeli »


ParkRoyal on Pickering | Singapore | 2013

ParkRoyal on Pickering | Singapore | 2013

Gardens by the Bay

Auringonvalossa kylpevä Singapore on aivan uskomattoman kaunis. Iltapukuun verhoutunut Singapore on aivan uskomattoman kaunis. Ja niin oli myös näyttävästä arkkitehtuuristaan ja yli 3 000 kasvilajistaan tunnettu Gardens by the Bay, jonka upean miljöön haluan ehdottomasti kuvata seuraavalla reissulla yöaikaan.

Lue koko artikkeli »


Gardens By The Bay Singapore

Intan Museo yhden miehen kotona

Alvin Yapp, Intan-museon omistaja ja asuttaja, pitkän ajan peranakalaisen kulttuurin keräilijä, yllättyi STB:n eräänä päivänä kysyessä josko upea koti muutettaisiin museoksi – löytyihän tiloista koko maan suurin kokelma arvokasta perinnetietoa ja -historiaa, upeista kansallisaarteista ja -vaatteista puhumattakaan.

Lue koko artikkeli »


Intan Museum | Singapore

Singaporelainen keittiö – ruokamatkailijan taivas

Siispä Kaukokaipuun syntymäpäivien kunniaksi kuvia singaporelaisesta keittiöstä, joka jos ei ole jumalten lahja maailmalle on ainakin singaporelaisten lahja herkkusuille: Singaporelainen keittiö on ruokamatkailijan taivas.

Lue koko artikkeli »


Singaporean food | 2013

Hetki hektisessa Little Indiassa

Mausteiden ja kukkien pistävää tuoksua, kovaäänistä keskustelua, pannujen tirisemistä, autojen hurinaa ja pyöränkellojen rinkutusta.

Lue koko artikkeli »


Little India | Singapore

1-Altitude roof-top bar

Jos öinen kaupunkimaisema oli aivan mielettömän kaunis, miltä auringonnousu tai -lasku näyttäisivät? Siinä siis kaksi asiaa lisää lusikkalistalle seuraavaa Singaporen reissua silmällä pitäen.

Lue koko artikkeli »


1-Altitude rooftop bar | Singapore | 2013


Recent Portfolios