Yleensä Instagram Travel Thursday -julkaisuni ovat seuranneet edes jonkinlaista punaista lankaa, mutta vuoden viimeisen kunniaksi ajattelin vain kertoa kuulumisia taannoiselta Hämeenlinnan reissulta, joka kävi koskettaen jossain syvällä rintalastan alla.

Ei mennyt aamun kosteasta ja koleasta mutta samalla niin kovin sinisestä hetkestä eikä liiemmin kauniin syksyisestä salapaikastakaan kauaa, kun lumi jo satoi maahan mutta vain hetkeksi. Ja sen hetken kaikki oli kauniin valkoista.

Huone oli laitettu lämpiämään minua varten ihan kuten aina, ja yläkerran sänky oli hyvä nukkua – ihan kuten aina. Valvoin kerrankin yli keskiyön, ja siirryin pienen lukulampun valossa vuosikymmenten saatossa kellastuneelta sivulta toiselle. Siinä kirjassa oltiin matkalla Lapissa.

Aamulla kahvi odotti kuumana pannussa, karjalanpiirakat ja sokerikorput pöydässä. Puhelinkin oli unohtunut yläkertaan, eikä kiireestä ollut tietoakaan: sunnuntain perinteiselle kirpparikierrokselle lähdettäisiin vasta reilun tunnin päästä.

kuva (2)

Instagram Travel Thursday

Instagram Travel Thursday

Koko viikonlopun tein aikamatkaa isoisoisän paljettikameran sekä ukin ja toimittajamummin laatikkokameran negatiivien ja valokuvien parissa. Negatiivien ja kuvien, joita on kenkälaatikoittain!

Julkaisen niitä pian myös täällä blogin puolella, sillä digitointi on kovassa vauhdissa. Samoin kuin tämä vuoden viimeinen kuukausi. Tammikuustakin riittää jo nyt kerrottavaa.

Instagram Travel Thursday


Instagram Travel Thursday on joka kuun ensimmäinen torstai vietettävä kansainvälinen matkailutorstai, johon kuka tahansa voi osallistua. Voit jakaa sosiaalisen median kanaviin tai blogiisi #igtravelthursday-sanalle tägättyjä valokuvia. Minut löydät Instagramista nimimerkillä @nellahelsinki.

OSALLISTUMISOHJEET | Jaa matkakuvasi Instagramiin ja/tai Twitteriin hashtagilla #igtravelthursday. Mikäli haluat osallistua tempaukseen matkailuaiheisella blogikirjoituksella, toimi näin: 1) kirjoita matkailuun liittyvä blogiartikkeli, 2) linkkaa blogiartikkelista vähintään yhden järjestäjän sivulle (Kaukokaipuu, Destination Unknown, Wanderlust Expert), 3) kerro postauksen lopussa lyhyesti mikä IGTT on; voit tarvittaessa hyödyntää tätä kappaletta: “Tämä kirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka järjestävät Suomessa Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Wanderlust Expert”, 5) lisää blogikirjoituksesi url alla olevaan Linky-kokoelmaan, 6) tykkää/kommentoi/jaa/inspiroidu muiden kuvista!


Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center