Hei siellä ruudun toisella puolen,

yli 10 vuoden ikään ehtinyt Kaukokaipuu on turpea tarinoista, jotka sijoittuvat niin Suomeen kuin maailmalle. Matkatarinoiden lisäksi sivustolta löytyy paljon hyödyllisiä varuste- ja retkeilyvinkkejä sekä tietoa valokuvauksesta.

Nykyinen ulkoasu ei enää vanhuuttaan palvele julkaistun sisällön määrää ja sivuston hierarkiaa eli kirjastomaisuutta, minkä vuoksi blogissa suoritetaan tämän viikon ajan sivustouudistusta. Ei siis kannata ihmetellä, jos joku näyttää hetkellisesti hassulta, sillä sille on hyvä syy.

Sivustoa ei suljeta täksi aikaa, joten voit edelleen lukea blogia suhteellisen normaaliin tapaan. Linkit eivät myöskään tule muuttumaan.

Toivon, että tuleva muutos palvelee teitä entistä paremmin, sillä analytiikkaa aktiivisesti seuranneena huomaan, että teitä kiinnostavat monet sellaiset asiat, jotka ovat uponneet syvälle blogin uumeniin.

Palataan siis pian eheämmän kokonaisuuden kanssa!

Parhain terveisin,
Marinella


Lakselv

Ennakkohinta

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi alkaa 02/2021

Lue lisää

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko kerran kuussa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit sekä helmiä arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center