[dropcap]E[/dropcap]nnen kuin päästään Matkamessujen varsinaiseen tarjontaan, fiilistellään tovi Rantapallon Bloggers’ Loungesta ja iltakemuista bongaamiani ystäviä. Perjantaina juhlittiin Puglian alueen ja Italian suurlähetystön järjestämään Italia-iltaa, lauantaina kilisteltiin VisitBerlinin kunniaksi Adamsissa. Meikäläisen taltioimia kuvia Bläkissä vietetystä Italia serasta ei sen paremmin löydy, sillä jätin kameran kotiin aamuviiteen jatkuneita Kalasataman bileitä silmällä pitäen. Käykää kuitenkin tsekkaamassa Natan Italian Night -postaus, sieltä löytyy safkakuvia ja tunnelmia. Privatepartyt jatkuivat samaisella porukalla vielä ravintola Raflassa mutta kuten todettu, jäi Canon kotiin ja Instagram puhui.

Matkamessut5

Sunnuntain fiiliksiä | Matkamessut

Sunnuntain fiiliksiä | Matkamessut

Kalle juttelee Pikavuoro maailman ympäri -reissusta, ja Rantapallon Riikka ihastuttaa linssin edessä.

Matkamessut6

Sunnuntain fiiliksiä | Matkamessut

Matka1111

Ja keitäs sieltä messuilta bongasinkaan! Tapasin vihdoista viimein kaikkien aikojen suosikkibloggaajani Archie Gone Lebanonin Inkan, joka oli aivan mahottoman ihana. Hyvän ystäväni ja Rantapallossa Maassa tai maan tavalla -blogia kirjoittavan Mirkan kanssa fiilistelin taas kerran tulevia reissuja ja prokkiksia. Ja tapasinhan minä sitten vielä yhden komistuksenkin (ja hänen ihastuttavan vaimonsa), jonka Rantsussa sijaitseva Panun matkat -blogi kuuluu myös omiin suosikkeihin.

Kiitos mainiosta seurasta myös Riikalle, Marialle ja Antille sekä Aldelle, blogi- ja instagram-ystävälle. Oli ihan mahtavaa nähdä teitä kaikkia!

Matkamessut11

Matkamessut7

6.-8.3.2020, ROVANIEMI

Luovan kirjoittamisen kurssi

Lue lisää

Privacy Preference Center