30. maaliskuuta 2016, koneessa kohti Bilbaota


Olen aina uskonut asioiden tapahtuvan tarkoituksesta. Ei toki sillä, etteikö maailman menoon voisi itsekin vaikuttaa, sillä sitähän teemme koko ajan, mutta usein tuntuu, että Universumi päättää asioita puolestani.

Sitä petaa aamun uutisointi sinisiltä siiviltä.

Tuumasin leikkimielisesti poikien ja allekirjoittaneen ryhmäkeskusteluun, että chattimme on nopeampi tiedotuskanava kuin STT; se oli nimittäin Antti, joka aamutuimaan vinkkasi, että Finnairin lennot Huippuvuorille saatetaan perua. Vain tuntia myöhemmin Jani jakoi samaan keskusteluun linkin, joka varmisti uumoilut. Lentokielto Svalbardiin perustuu Suomen ja Norjan kahdenväliseen ilmailusopimukseen, joka tehtiin vuonna 1978.

Jaahas.

Vielä tänä vuonna ei siis ollut minun aikani lähteä Pohjoiselle Jäämerelle. Ja totta puhuakseni kyseinen kohde aiheutti minussa alusta asti hieman outoja tunteita, en tiedä miksi. Ehkä se oli pelkoa jääkarhuista, ehkä epävarmuutta, ehkä vain uumoilu siitä, ettei nyt ole oikea hetki.

Trust the vibes you get, energy doesn’t lie.

Siispä otan suunnaksi jonkun muun Finnairin suoran kohteen.

Joten kysymys kuuluu, mistä maasta te haluaisitte lukea tarinoita?

Suunnitelma B:tä ei nimittäin vielä ole.


hima3


Lämmin kiitos teille kaikille, jotka olitte jättäneet kymmenkunta kommenttia samaisesta uutisesta ja huolestanne miten reissuni nyt käy tänne blogin puolelle, Facebook-sivun viestilootaan, keskusteluryhmään ja Snapchattiin. Te teitte päivästäni aurinkoisen tästä uutisesta huolimatta!

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center