Voita liput Matkamessuille


Vuosi on alkanut vauhdikkaasti: Kun 5 000 kuvaa paukahti rikki sunnuntaina 23. marraskuuta 2014, tänään 3.1. Instagramissa on rikottu 6 000 #suomiretki-kuvan rajapyyki. Tarkoittaa sitä, että olette puolessatoista kuukaudessa jakaneet yli 1 000 kaunista kuvaa Suomesta. Kiitos! Ja toissapäiväinen Rantalan ja Ruususen suusta -postauksen vuoksi tänne blogiin tulvi sellainen määrä jengiä, että saitin hetkellinen kapasiteetti kaatui. Ja vastahan minä nostin sitä. Pakkohan tästäkin on sanoa kiitos!

Ensi viikon perjantaina pakkaan repun kevyesti ja lähden kansainvälisten matkabloggaajien kanssa Ahvenanmaalle. Viime vuonna seikkailin Tukholman 18 miljoonan kultaisen mosaiikkipalan säihkeessä sekä boheemissa SOFOssa. Ahvenanmaan matka on osa Nordic Blogger’s Experience -blogitapahtumaa, joka järjestetään Suomessa nyt toista kertaa. NBE on suurin koskaan Suomessa järjestetty matkabloggajatapahtuma, ja minun vastuullani on isäntäbloggaajan roolin lisäksi myös virallisen NBE-videotiimin vetäminen. Tulette siis varmasti näkemään Nuuskamuikkusenne videokuvaamassa tulevilla Matka 15 -messuilla.

Lauantaina

15.00 Matkabloggaaminen uudelle tasolle kansainvälisten matkailutapahtumien avulla
Toimitusjohtaja, matkakirjailija ja -bloggaaja
Inna-Pirjetta Lahti, Innastus Oy

15.30 Ei vain postauksia – blogiyhteistyö vuonna 2015
Sisältömarkkinoinnin asiantuntija Anna M. Lehto

Sunnuntaina

13.00 Matkalla kaikkialle – maabongarin maailma
Maabongaaja ja Meriharakka.net -blogin pitäjä
Pirkko Schildt

14.30 Älä huku verkkoon – vinkit hakukoneoptimoinnista sosiaaliseen jakamiseen
Löydytkö silloin, kun potentiaalinen asiakas tai lukija etsii tuottamaasi verkkosisältöä?
Matkabloggaaja Marinella Ruusunen,
Kaukokaipuu matkablogi

Voita liput Matkamessuille!

Reissaatko ulkomailla, kaverin tai puolison kanssa, kotimaassa vai ulkomailla? Onko joku kohde, jonne haluaisit palata uudelleen? Sana on vapaa. Kolme kahden hengen lippupakettia arvotaan kaikkien vastanneiden kesken 12.1.2015, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jätäthän myös sähköpostiosoitteesi, se näkyy vain minulle.

Onnea matkaan!

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center