Voita liput Matkamessuille


Vuosi on alkanut vauhdikkaasti: Kun 5 000 kuvaa paukahti rikki sunnuntaina 23. marraskuuta 2014, tänään 3.1. Instagramissa on rikottu 6 000 #suomiretki-kuvan rajapyyki. Tarkoittaa sitä, että olette puolessatoista kuukaudessa jakaneet yli 1 000 kaunista kuvaa Suomesta. Kiitos! Ja toissapäiväinen Rantalan ja Ruususen suusta -postauksen vuoksi tänne blogiin tulvi sellainen määrä jengiä, että saitin hetkellinen kapasiteetti kaatui. Ja vastahan minä nostin sitä. Pakkohan tästäkin on sanoa kiitos!

Ensi viikon perjantaina pakkaan repun kevyesti ja lähden kansainvälisten matkabloggaajien kanssa Ahvenanmaalle. Viime vuonna seikkailin Tukholman 18 miljoonan kultaisen mosaiikkipalan säihkeessä sekä boheemissa SOFOssa. Ahvenanmaan matka on osa Nordic Blogger’s Experience -blogitapahtumaa, joka järjestetään Suomessa nyt toista kertaa. NBE on suurin koskaan Suomessa järjestetty matkabloggajatapahtuma, ja minun vastuullani on isäntäbloggaajan roolin lisäksi myös virallisen NBE-videotiimin vetäminen. Tulette siis varmasti näkemään Nuuskamuikkusenne videokuvaamassa tulevilla Matka 15 -messuilla.

Lauantaina

15.00 Matkabloggaaminen uudelle tasolle kansainvälisten matkailutapahtumien avulla
Toimitusjohtaja, matkakirjailija ja -bloggaaja
Inna-Pirjetta Lahti, Innastus Oy

15.30 Ei vain postauksia – blogiyhteistyö vuonna 2015
Sisältömarkkinoinnin asiantuntija Anna M. Lehto

Sunnuntaina

13.00 Matkalla kaikkialle – maabongarin maailma
Maabongaaja ja Meriharakka.net -blogin pitäjä
Pirkko Schildt

14.30 Älä huku verkkoon – vinkit hakukoneoptimoinnista sosiaaliseen jakamiseen
Löydytkö silloin, kun potentiaalinen asiakas tai lukija etsii tuottamaasi verkkosisältöä?
Matkabloggaaja Marinella Ruusunen,
Kaukokaipuu matkablogi

Voita liput Matkamessuille!

Reissaatko ulkomailla, kaverin tai puolison kanssa, kotimaassa vai ulkomailla? Onko joku kohde, jonne haluaisit palata uudelleen? Sana on vapaa. Kolme kahden hengen lippupakettia arvotaan kaikkien vastanneiden kesken 12.1.2015, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jätäthän myös sähköpostiosoitteesi, se näkyy vain minulle.

Onnea matkaan!

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center