Joululahjaideat 2022

 

Parhaat joululahjaideat TOP 21 (vuodelle 2022)

Nämä hyvät joulahjaideat vuodelle 2022 helpottavat joululahjojen valintaa.

Etsitkö joululahja ideaa äidille, isälle, ystävälle tai puolisolle? Keräsimme tähän artikkelin parhaat joululahjavinkit, jotka auttavat sinua valitsemaan hyvän lahjan sen saajalle.

Ja koska lahjassa pitää aina olla ajatusta, olemme lisänneet omat vinkkimme siihen, miten personoit myös ne tavalliset (mutta tarpeelliset) lahjat uudenlaisiksi!

1. Leffailta

Anna lahjaksi yhteistä aikaa. Suunnittele mukava leffailta, joka pitää sisällään elokuvan ja herkut sekä illallisen lahjan saajan suosikkiravintolassa ennen tai jälkeen elokuvanäytöksen.

2. Merinosukat, sormikkaat ja pipo

Anna lahjaksi ajatus ja arkisuudestaan huolimatta tärkeä ja tarpeellinen lahja! Lisää pieni viestilappu esim. hakaneulalla kiinni tuotteeseen.

3. Yhteinen retki vuodelle 2023

Mikä olisi mahtavempaa kuin yhteinen retki tai reissu vuonna 2023! Anna lahjaksi kohteesta kirjoitettu matkaopas tai kartta, ja tee käsin lahjakortti, jossa kerrot, milloin ja minne lähdette.

Täältä löydät lisävinkkejä kotimaan road tripin ja täältä Suomen kauneimpiin luontokohteisiin!

Talviretkeilijän opas

4. Talviretkeilijän opas

Ja jos haluat antaa tänä vuonna sen kaikista ikimuistoisimman joululahjan, anna lahjaksi juuri julkaistu Talviretkeilijän opas ja itse tehty lahjakortti yhteiselle talviretkelle!

Halutessasi voit käyttää alla olevaa lahjakorttia. Klikkaa kuvaa, ja lahjakortti aukeaa uuteen välilehteen, josta voit tallentaa kortin itsellesi ja antaa sen ystävällesi.

joululahja 2022

Automatkailijan Ruotsi ja Norja

Tutustu

Autoilijan tiekartta Suomi

Tutustu

Suomen upeimmat patikointipolut

Tutustu

Saariston rengastie

Tutustu

5. Luovan kirjoittamisen lahjakortti

Onko ystäväsi sanaseppo, erämaanrunoilija tai omasta kirjasta haaveileva pöytälaatikko-ihminen? Kirjoittaminen.fi-sivustolta löydät erilaisia luovan kirjoittamisen verkkokursseja (myös ilmaisia, jos haluat osallistua), jotka sopivat ihan kaikille!

6. Vuodenkierto-luontokirjoituskurssi

Jos ystäväsi (tai sinä itse) haaveilee retkeilytoimittajan ammatista ja/tai luontotarinoiden kirjoittamisesta, Vuodenkierto-luontokirjoituskurssi on juuri oikea lahja!