Parhaat ja ajankohtaiset nostot kerran kuukaudessa

Miltä kuulostaisi kahvitauko kerran kuussa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit sekä helmiä arkistojen kätköistä.

Tilaamalla uutiskirjeen 19.10.2020 mennessä osallistut kokoaikaisen messulipun arvontaan (arvo 17€) virtuaalisille Helsingin Kirjamessuille! Messulippuja on jaossa 7 kappaletta ja ne arvotaan kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken. Voittajat saavat tiedon sähköpostitse 20.10.2020.

Arvonta uutiskirjeen tilaajien kesken

Tilaamalla uutiskirjeen 19.10.2020 mennessä osallistut kokoaikaisen messulipun arvontaan (arvo 17€) virtuaalisille Helsingin Kirjamessuille! Messulippuja on jaossa 7 kappaletta ja ne arvotaan kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken. Voittajat saavat tiedon sähköpostitse 20.10.2020.

Helsingin Kirjamessut verkossa 22.10.–25.10.2020

Uutiskirjeen teemat

Uutiskirjeeseen nostetaan ajankohtaisia julkaisuja, vinkkejä ja linkkejä sekä aina silloin tällöin myös mukavia arvontoja. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, ja tilaamalla uutiskirjeen voit olla varma, että sisällöt ovat yhtä laadukkaita kuin blogissakin julkaistut artikkelit. Uutiskirjeen voi myös halutessaan perua koska tahansa sähköpostissa olevan unsubscribe-linkin kautta.

Uutiskirjeen teemat kattavat niin kotimaan kuin ulkomaalla matkailun, budjettivinkkejä sekä maailman erikoisimpia matkakohteita. Kaikkia uutiskirjeelle valikoituja sisältöjä ei myöskään nähdä KAUKOKAIPUUssa. Luvassa on siis monenlaisia nostoja, jotka piristävät sinua ainakin yhden kahvitauon verran.

Tervetuloa mukaan postituslistalle!