KIRJOITTAJASTA

Marinella "Monni" Himari

Hei, ja tervetuloa sivustolleni! Nimeni on Marinella, ja olen Suomesta lohenkalastuksen perässä Pohjois-Norjan Lakselviin muuttanut outdoor-toimittaja ja luontokuvaaja sekä Suomiretki-tempauksen perustaja. Toimin roskattomana vaelluskummina, Suomen luonnonpäivien lähettiläänä ja SLL:n TANKKI-hankkeen mentorina.

Voit seurata blogiani myös Blogit.fi-palvelun sekä Bloglovinin kautta, sekä eräelämääni myös Instagramin puolella ja Latu&Polku-lehden verkkosivustolla, jonne kirjoitan vaelluksistani.

Ota yhteyttä sähköpostitse: marinella@wildermind.fi

Kuuntele Eräloki-podcastia Spotifyssa ja SoundCloudissa

Valitut medianostot

★ YLE Aamu-TV / Retkeilyn suosio nousussa – näin se käy!
★ Suomen Luonnonsuojeluliitto / Kansallispuistot kuuluvat kaikille
★ YLE Uutiset / Nuoret naiset innostuivat luonnosta – satumainen kuva somessa sysää ihmiset vaellukselle
★ Nuorten Luonto / Matka maata pitkin on seikkailu
★ Vapaa-ajan kalastaja / Vavan varressa: Marinella Himari
★ YLE.fi / Marinella Himari ja muut bloggaajat inspiroivat retkeilemään
★ YLE Aamu-TV / Matkabloggarien vinkit kesäreissuihin
★ YLE Aamu-TV / 8 upeaa matkakohdetta, joissa on väljempää
★ YLE Puhe / Luontoretkeilyn monet kasvot
★ Hämeen Sanomat / Matkabloggari ihastui Suomeen

Luontokuvaus ja workshopit

Syötteen kansallispuistossa 6/19 ja 9/19 järjestämäni luontokuvauskurssit myytiin loppuun, ja vuoden 2020 kurssit julkaistaan pian. Mikäli haluat kehittää itseäsi kirjoittajana, ilmoittaudu mukaan Rovaniemellä 6.-8.3.2020 vietettävälle luovan kirjoittamisen kurssille, jonne on vielä muutama paikka vapaana.

Ylläpidän omaa luontokuvapankkia, minkä ohella teen myös paljon kuvauskeikkoja monenlaisille asiakkuuksille.

Sisältöyhteistyö

Toteutan kanavissan myös sisältöyhteistöitä, mikäli ja kun aiheet liittyvät vahvasti kotimaanmatkailuun tai retkeilyyn. Voit lukea sisältöyhteistöistä lisää tältä sivulta.

Hakukoneoptimointi ja sisältöstrategiat

Kaiken eräilyn ohella työskentelen SEO-konsulttina ja sisältöstrategina. Vahva, nykyisellään jo yhdeksän vuoden mittainen urani hakukoneoptimoinnin maailmassa on varmasti maamme vanhimpia: Minulla on ollut ja on ilo työskennellä monenlaisten verkko- ja sisältöprojektien parissa niin suomalaisten kuin kansainvälisten asiakkuuksien kanssa. Tällä hetkellä vedän myös omaa hakukoneoptimoinnin verkkokurssia, ja koulutan eri toimialojen omia sisällöntuottajia kirjoittamaan hakukoneista löydettäviä sisältöjä.

Luovat sisällöt ja some

Matkustin kymmenen vuotta löytääkseni lähelle: Kaukokaipuun, Suomen palkituimman matkablogin tarinat jäivät pääsääntöisesti kotimaahan, jossa ne nykyisin syntyvät Lapin erämailla, tuulisilla tuntureilla, vetisillä soilla ja kalaisten jokien varsilla, autiotupien hämärässä ja nuotion rätinässä.

Oman @nellahimari-tilini lisäksi ylläpidän yli 53 000 seuraajan @suomiretki-tiliä, jonka tarkoituksena on jakaa kotimaanmatkailun ilosanomaa ja innostaa suomalaiset tutkimaan kotimaansa kohteita. keväällä 2014 perustetun Suomiretki-tempauksen alla on jaettu jo yli 213 000 #suomiretki-kuvaa. Mikäli kaipaat sparrailu-apua Instaan tai vaikka somepäällikköä yrityksellenne, kurkkaa tänne!