KIRJOITTAJASTA

Marinella "Monni" Himari

Monni Himari Suomesta Pohjois-Norjaan muuttanut retkeilytoimittaja, kirjailija, luontokuvaaja ja pitkän linjan SEO-konsultti. Kahdentoista vuoden ikään ehtinyt KAUKOKAIPUU on Himarin luontomatkailuun erikoistunut media, jossa retkeillään etenkin Suomen ja Pohjoismaiden luontokohteissa.

Himarin kanavat tavoittavat +200 000 retkeilystä, vaelluksesta, kalastuksesta ja luontoelämyksistä kiinnostunutta silmäparia.

Voit seurata blogia Blogit.fi-palvelun ja Bloglovinin kautta, minä lisäksi voit seurata elämää pohjoisessa myös Instagramissa.

Ota yhteyttä: hi@marinellahimari.fi

Caset

Lue lisää sisältöyhteistyön mahdollisuuksista

Referenssit
Sisällöt

Tutustu Wilder Mind Median palveluihin

Lue lisää

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Tulossa helmikuussa 2021.

Sisältöyhteistyö

Toteutan kanavissan myös sisältöyhteistöitä, mikäli ja kun aiheet liittyvät vahvasti kotimaanmatkailuun tai retkeilyyn. Voit lukea sisältöyhteistöistä lisää tältä sivulta.

Hakukoneoptimointi ja sisältöstrategiat

Kaiken eräilyn ohella työskentelen SEO-konsulttina ja sisältöstrategina. Olen työskennellyt sisällöntuottamisen, sisältösuunnittelun ja hakukoneoptimoinnin parissa jo yli kymmenen vuoden ajan – pidempään, kuin moni muu SEO-konsultti Suomessa. Sisältästrategina ja SEO-konsulttina olen myös päässyt suunnittelemaan ja ohjaamaan monenlaisia projekteja ja asiakkuuksia niin työntekijänä kuin nykyisellään oman yritykseni kautta.

TJärjestän myös kuukausittain hakukoneoptimoinnin verkkokurssin, ja koulutan eri toimialojen omia sisällöntuottajia kirjoittamaan hakukoneista löydettäviä sisältöjä.

Luovat sisällöt ja some

Matkustin kymmenen vuotta löytääkseni lähelle: Kaukokaipuun, Suomen palkituimman matkablogin tarinat jäivät pääsääntöisesti kotimaahan, jossa ne nykyisin syntyvät Lapin erämailla, tuulisilla tuntureilla, vetisillä soilla ja kalaisten jokien varsilla, autiotupien hämärässä ja nuotion rätinässä.

Oman @monnihimari-tilini (16k seuraajaa) lisäksi ylläpidän yli 59 000 seuraajan @suomiretki-tiliä, jonka tarkoituksena on jakaa kotimaanmatkailun ilosanomaa ja innostaa suomalaiset tutkimaan kotimaansa kohteita. keväällä 2014 perustetun Suomiretki-tempauksen alla on jaettu jo yli 262 000 #suomiretki-kuvaa. Mikäli kaipaat apua some-tekemiseen, kurkkaa tänne.

SEO

Tutustu Havulaavu Oy:n SEO-palveluihin

Lue lisää