Monni Himari

Monni Himari

Kirjailija / Retkeilytoimittaja / Luontokuvaaja

Monni Himari Suomesta Pohjois-Norjaan muuttanut pitkän linjan retkeilytoimittaja, luontokuvaaja ja kirjailija. Himari on myös Lapin Kirjallisuusseuran jäsen.

Kolmentoista vuoden ikään ehtinyt Suomen luetuin matkablogi KAUKOKAIPUU on Himarin luontomatkailuun erikoistunut media, jossa retkeillään etenkin Suomen ja Pohjoismaiden luontokohteissa.

Voit seurata blogia Blogit.fi-palvelun ja Bloglovinin kautta. Kurkista myös Monnin elämään pohjoisessa Instagramissa.

Ota yhteyttä: hi@marinellahimari.fi

Erältä, eräistä Vaella, kalasta, rakasta

Vaella, kalasta, rakasta (2021) on suolantuoksuinen matkakertomus muutostani Pohjois-Norjaan. Erältä, eräistä (2020) on lukuisin luontokuvin kuvitettu lastukokoelma Suomen ja Saamenmaan luontokohteista.

Vaella, kalasta, rakastaErältä, eräistä
Caset

Lue lisää sisältöyhteistyön mahdollisuuksista

Referenssit

Luovan kirjoittamisen kurssit

Tutustu luovan kirjoittamisen verkkokursseihin Kirjoittaminen.fi-sivustolla.

Sisältöyhteistyö

Toteutan kanavissan myös sisältöyhteistöitä, mikäli ja kun aiheet liittyvät vahvasti kotimaanmatkailuun tai retkeilyyn. Voit lukea sisältöyhteistöistä lisää tältä sivulta.

Hakukoneoptimointi ja sisältöstrategiat

Kaiken eräilyn ohella työskentelen SEO-konsulttina ja sisältöstrategina. Olen työskennellyt sisällöntuottamisen, sisältösuunnittelun ja hakukoneoptimoinnin parissa jo yli kymmenen vuoden ajan – pidempään, kuin moni muu SEO-konsultti Suomessa. Sisältästrategina ja SEO-konsulttina olen myös päässyt suunnittelemaan ja ohjaamaan monenlaisia projekteja ja asiakkuuksia niin työntekijänä kuin nykyisellään oman yritykseni kautta.

TJärjestän myös kuukausittain hakukoneoptimoinnin verkkokurssin, ja koulutan eri toimialojen omia sisällöntuottajia kirjoittamaan hakukoneista löydettäviä sisältöjä.

Luovat sisällöt ja some

Matkustin kymmenen vuotta löytääkseni lähelle: Kaukokaipuun, Suomen palkituimman matkablogin tarinat jäivät pääsääntöisesti kotimaahan, jossa ne nykyisin syntyvät Lapin erämailla, tuulisilla tuntureilla, vetisillä soilla ja kalaisten jokien varsilla, autiotupien hämärässä ja nuotion rätinässä.

Oman @monnihimari-tilini (18,5k seuraajaa) lisäksi ylläpidän yli 63 000 seuraajan @suomiretki-tiliä, jonka tarkoituksena on jakaa kotimaanmatkailun ilosanomaa ja innostaa suomalaiset tutkimaan kotimaansa kohteita. keväällä 2014 perustetun Suomiretki-tempauksen alla on jaettu jo yli 310 000 #suomiretki-kuvaa.

Kaukokaipuu x Karttakeskus

Kaukokaipuussa retkeillään Karttakeskuksen vedenpitävien ja repeämättömien karttojen turvin. Karttakauppa.fi tarjoaa monipuolisesti karttoja, kirjoja ja e-tuotteita luonnossa liikkujille, retkeilijöille sekä metsänomistajille ja metsäammattilaisille.

Karttakauppaan