0

Marinella “Monni” Himari

Tervehdys!


Olen Pohjois-Savon havumetsistä unelmieni perään lähtenyt luontokuvaaja, retkeilytoimittaja ja tuleva eräkirjailija. Luontokuvillani varustettu esikoisteokseni (9/19) nivoo yhteen vuoden 2018 eräretket ja kalanhakumatkat – asuin tuon ajan teltassa, laavuilla, autiotuvissa, uusien ja vanhojen ystävien luona sekä autossani, kun olin liian väsynyt pystyttämään telttaa.

Tällä hetkellä elän ja dokumentoin pohjoista omavaraisuutta toista kirjaani varten Gisløyan apilanmuotoisella saarella Lofoottien pohjoispuolella, Vesterålenin saaristossa, Norjassa. Muun ajan seikkailen, valokuvaan ja perhokalastan Pohjoismaiden luontokohteissa. Kesän 2019 dokumentoin valaita Arctic Whale Safarin mukana. Voit seurata elämää Norjanmeren rannalla myös Instagramin puolella.

Bloggaamisen ohella työskentelen SEO-konsulttina sekä luontokuvaajana ja retkeilytoimittajana Retkipaikka.fi-sivustolle ja Latu&Polku-lehteen, jonka verkkosivuilla voit seurata uutta Pohjoista omavaraisuutta -kolumniani. Mikäli tarvitset käyttöösi näyttäviä valokuvia, löydät alati kasvavan luontokuvapankkini täältä. Mikäli ammatillinen osaamiseni kiinnostaa, löydät lisätietoa verkkosivuiltani marinellahimari.fi.

Esiintymiset etenkin nuorelle kohderyhmälle ovat lähellä sydäntäni: Nuori Espoo, #Metsävisa-finaali, Maailma kylässä -festivaalit, Rajala Go, Kuva&Kamera-messut, GoExpo! ovat vain muutamia monista tapahtumista, joissa minulla on ollut ilo esiintyä. Lue lisää täältä.

Yhteydenotot, kaupalliset yhteistyöt, esiintymispyynnöt ja muut ehdotukset: hi@marinellahimari.fi.


marinella himari kaukokaipuu

#SUOMIRETKI


Mikset koskaan kirjoita mökkijuttuja sinne lokiisi?” kysyi isäni eräänä tyynenä iltana jälleen kerran kalalla ollessamme.

Se oli oiva kysymys, johon en osannut vastata. Asia jäi vaivaamaan. Luonto, retkeily ja kalastus ovat olleet aina lähellä sydäntäni, mutta jostain syystä en mieltänyt niitä reppureissulla Aasiaan alkaneen matkablogin sisällöiksi. Kuinka väärässä olinkaan!

Isäni innoittamana perustin keväällä 2014 sosiaalisen median #suomiretki-tempauksen, jonka kautta haastoin ystävät ja kollegat jakamaan kuvia ja tarinoitaan kotimaan kohteista. Pian tempaus otti kuitenkin tuulta siipiensä alle ja levisi kaiken kansan keskuuteen: nyt syyskuussa 2017 kuvia on jaettu Instagramiin jo yli 187 000 kappaletta.

Kampanjan tarkoituksena on innostaa ihmisiä ulos luontoon, retkeilemään, yöpymään tähtitaivaan alla ja dokumentoimaan kaikkia vuodenaikoja. Tule sinäkin mukaan tekemään kampanjaa ja jaa omat luonto- ja retkikuvasi tunnistella #suomiretki!