KAUKOKAIPUU kumppanina

KAUKOKAIPUU.fi on Suomen luetuin matkablogi, joka tavoittaa kuukaudessa yli 50 000 matkailusta, luonnosta ja kalastuksesta kiinnostunutta lukijaa. Lukijalle sivusto tarjoaa innostavia kohdevinkkejä Suomen ja maailman matkakohteista sekä hyödyllistä tietoa ja tuotearvioita retkeilyvarusteista.

KAUKOKAIPUU:n vahvuus on sivuston vahva auktoriteetti hakukoneiden silmissä. Orgaanisten (eli hakukoneista löydettävien) sisältöjen ansiosta yhteistyökumppanit pääsevät hyötymään jatkuvasta näkyvyydestä, joka ei perustu ainoastaan hetkittäisiin kampanjoihin. Sivuston kirjoittaja on työskennellyt SEO-konsulttina vuodesta 2010. Voit tutustua yrityksille suunnattuihin SEO-palveluihin WILDER MIND MEDIAN sivustolla.

KAUKOKAIPUU:lla on vahva presenssi myös Instagramissa: kirjoittajan omaa tiliä (monnihimari) seuraa yli 16 800 henkilöä ja Suomiretki-tiliä yli 60 000 henkilöä. Molemmat kanavat ovat käytettävissä myös sisältöyhteistöissä.

Mainostajalle KAUKOKAIPUU tarjoaa laadukkaita ja hakukoneista löydettäviä sisältöjä. Sisältötyyppejä on useita, aina luovista artikkeleista toivotut kohderyhmät tavoittaviin SEO-optimoituihin sisältöihin.

Erälehti
Printtimedia

Blogista printtiin


KAUKOKAIPUUSSA julkaistuista sisältöyhteistöistä lähes 20 juttua on päätynyt blogin lisäksi myös printtimediaan. Näin ollen sisältöyhteistyön laajuus voi olla parhaassa tapauksessa monikymmenkertainen.

Latu&Polku-lehden printtiversion levikki on 52 814 (levikintarkastus 2016) ja yhdellä numerolla on noin 140 000 lukijaa.

Erälehden tilastoihin voit tutustua täällä.

Blogiyhteistyön ideologia

Haluan omalta osaltani kannustaa suomalaisia matkailemaan enemmän kotimaassaan ja arvostamaan sen kauniita luontokohteita. Näin ollen kanavissani toteutettavien kampanjoiden teemat tiivistyvät kotimaanmatkailun, retkeilyn ja luontokokemusten ympärille, minkä lisäksi julkaisen harkitusti myös tuotepuolella (esim. Karttakeskuksen kirjat ja kartat) sekä kampanjoin luonnonsuojelun puolesta.

Myös yhteinen arvomaailma vaikuttaa kumppanuuden syntymiseen. Minulle on tärkeää, että molemmat kokevat yhteistyöprojektin kannattavaksi.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille paras mahdollinen kokonaisuus, jonka sisällöt palvelevat parhaiten yhteistyölle asetettuja tavoitteita.

Saat minut parhaiten kiinni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: marinella@wildermind.fi

Case Kansallismuseo

Kävijöitä näyttelyyn


Kansallismuseon Maailma, jota ei ollut »

“Mielestäni museoiden hienous piilee juuri siinä, että ne tarjoavat matkoja kohteisiin, joita ei enää ole, joihin ei enää pääse ja joihin ei syystä tai toisesta pysty itse matkustamaan.”

Kevytretkeilijän opas
Case SKS

Kevytretkeilijän opas


Kevytretkeilijän opas vei villapaitani »

“Kaukokaipuuta pidempään seuranneet tietävät, että olen matkaillut koko ikäni käsimatkatavaroiden varassa. Varusteiden kevennys, grammanviilaus, on sittemmin tullut tavaksi myös retkeilyssä, mutta oppia ikä kaikki: Kevytretkeilijän oppaan avulla vähensin rinkan painoa pienin muutoksin yli 2 kg verran.”

Case Kuusamon Juusto

Case Kuusamon Juusto

Asennemedia ja Kuusamon Juusto haastoivat minut tutustumaan puhtaaseen pohjoiseen luontoon Kuusamon luontokohteissa, joiden mukaan Kuusamon Juuston tuotteet on nimetty.

Kampanjassa nähtiin visuaalisesti vahvoja sisältöjä, joista ensimmäinen oli Savutaimen-nuotiopitsan ohje. Toinen julkaisu tehtiin Oulangan kansallispuiston kupeessa sijaitsevalta Niskakoskelta, josta toteutettiin karusellimainen panoraama-kuva. Samanlainen julkaisu tuotettiin myös Valtavaaran huipulta. Kesän reissut nivovaan äänimaisemaa voit sen sijaan uppoutua täällä.

Aavasaksa Aurinkovaarojen Jotos
Case Ahlman

Luonto-ohjaajaksi kouluttautuminen


Uusi urapolku: Luonto-ohjaajaksi Tampereen Ahlmanilla »

Artikkelin lisäksi pidimme @suomiretki-tilillä Insta-liven, jossa juttelimme koulutuksesta ja sen tuomista mahdollisuuksista yhdessä kahden opiskelijan kanssa.