Luodaanko yhdessä ikimuistoisia tarinoita?

KAUKOKAIPUU

Suomen luetuin matkablogi

KAUKOKAIPUU on vuonna 2008 perustettu matkailumedia, joka tavoittaa kuukausittain 55 000 – 90 000 silmäparia. Lukijalle sivusto tarjoaa innostavia kohdevinkkejä Suomen ja maailman matkakohteista sekä hyödyllistä tietoa ja tuotearvioita retkeilyvarusteista.

Yli 3M tavoittua tiliä

Instagram

Suomiretki (@suomiretki) on oodi Suomen luonnolle. Tilillä jaetaan kuvia Suomen luonnosta sekä valikoiden kaupallisia yhteistöitä yhteistyössä mm. matkailunedistämiskeskusten, luontomatkailuyrittäjien ja kustantajien kanssa.

Jatkuva näkyvyys

SEO

KAUKOKAIPUUn vahvuus on sen korkea auktoriteetti Googlen silmissä. Hakukoneista löydettävien sisältöjen ansiosta yhteistyökumppanit pääsevät nauttimaan jatkuvasta ja pitkäikäisestä näkyvyydestä, joka ei perustu ainoastaan hetkittäisiin kampanjoihin.

Monni Himari on SEOhub.fi:n CEO ja SEO-konsultti, joka on työskennellyt SEO-konsulttina vuodesta 2010.

SEO-palvelut
Avainsanatutkimus
Sivuston auditointi
SEO-paketit
Hakukoneoptimointi

Kirjoittajasta

Monni Himari

Kirjailija / Retkeilytoimittaja / Luontokuvaaja

Monni Himari Suomesta Pohjois-Norjaan muuttanut pitkän linjan retkeilytoimittaja, luontokuvaaja ja kirjailija sekä SEO-konsultti ja sisällöntuottaja. Himari on myös Lapin Kirjallisuusseuran jäsen.

Monni on myös vastuullisen Kalast.us-sivuston perustaja.

Neljäntoista vuoden ikään ehtinyt Suomen luetuin matkablogi KAUKOKAIPUU on Himarin luontomatkailuun erikoistunut media, jossa retkeillään etenkin Suomen ja Pohjoismaiden luontokohteissa.

Himarin kanavat tavoittavat kuukaudessa +140 000 kotimaanmatkailusta, retkeilystä, vaelluksesta, kalastuksesta ja luontoelämyksistä kiinnostunutta silmäparia.

Voit seurata blogia Blogit.fi-palvelun kautta sekä Monnin elämää pohjoisessa myös Instagramissa.

Kaupalliset yhteistyöartikkelit

Blogiyhteistyön ideologia

Haluan omalta osaltani kannustaa suomalaisia matkailemaan kotimaassaan sekä vaikuttaa positiivisesti luontokohteiden arvostukseen. Näin ollen kanavissani toteutettavien kampanjoiden teemat tiivistyvät vastuullisen kotimaanmatkailun, retkeilyn ja luontokokemusten ympärille, minkä lisäksi julkaisen harkitusti myös tuotepuolella sekä kampanjoin luonnonsuojelun puolesta.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen kokonaisuus, jonka sisällöt palvelevat yhteistyölle asetettuja tavoitteita.

Saat minut parhaiten kiinni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: hi@marinellahimari.fi