Kuukausikäynnit

KAUKOKAIPUU tavoittaa kuukausittain 30–70k kotimaan matkailusta, retkeilystä, kalastuksesta ja luonnosta kiinnostunutta lukijaa.

SEO-optimoidut sisällöt

Laadukkaat SEO-optimoidut sisällöt tavoittavat potentiaaliset lukijat silloin, kun he etsivät sisältöjä, tuotteita ja palveluja.

Visuaalinen vahvuus

Tarinalliset sisällöt tukevat lukukokemusta ja innostavat lukijoita toimimaan, oli kyseessä sitten lomakohde tai varustehankinta.

0721ga

Tunnusluvut 7/2021

Uniikit lukijat kuukaudessa: 73 925
Impressiot: 1,7 miljoonaa
Istunnot: 96 061
Sivulataukset: 124 289
Sukupuoli: naiset 69 %  /  miehet 31 %
Kieli: Suomi

Kaukokaipuun sisällöt tavoittavat kesäkuukausien aikana ennätyslukemia, minkä vuoksi sisältöyhteistyöt kannattaa sopia hyvissä ajoin. Blogin kävijämäärät vaihtelevat muina kuukausina 40–50k käyttäjän välillä.

78 % mobiilikäyttöä
17 % desktopkäyttöä
5 % tablettikäyttöä


Kanavien tavoittavuus

Instagram
instagram.com/monnihimari, 18 457 seuraajaa
instagram.com/suomiretki, 61 399 seuraajaa

Facebook
facebook.com/KAUKOKAIPUUmatkablogi, 2 284 seuraajaa

matkablogi

Sisältöyhteistyöt

KAUKOKAIPUU on toteuttanut sisältöyhteistyöprojekteja ja kampanjoita mm. Suomen sisä- ja ulkoministeriön, Finnairin, Visit Tampereen, Discover Muonion, Ylitornion kunnan, SIGMAn, Fjällrävenin, Metsähallituksen ja Madventuresin kanssa.


Katso caset

Suomen palkituin matkablogi

KAUKOKAIPUUn historiaan on mahtunut paljon iloisia huomionosoituksia:

★ Suomen paras matkablogi 2016, The Blog Awards Finland
★ Suomen suosituin matkablogi 2013 & 2015, Cision Finland
★ Suomen 2. suosituin matkablogi 2014 & 2017, Cision Finland

Toukokuussa 2017 myös #suomiretki-tempaukseni palkittiin ensimmäisen kerran, kun PING Helsinki -tapahtuman Vuoden valinnat -gaalassa sille myönnettiin I’ve found my sweet spot -huomionosoitus.

Näistä kaikista iloisista hetkistä ja maininnoista nöyrimmät kiitokseni. ♥

Vuoden 2017 jälkeen Cision ei ole listannut matkablogeja eikä The Blog Awards Finland -kisaa ole järjestetty vuoden 2016 jälkeen.


KAUKOKAIPUU kumppanina

KAUKOKAIPUU.fi on Suomen luetuin matkablogi, joka tavoittaa kuukaudessa 60 000 matkailusta, luonnosta ja kalastuksesta kiinnostunutta lukijaa. Lukijalle sivusto tarjoaa innostavia kohdevinkkejä Suomen ja maailman matkakohteista sekä hyödyllistä tietoa ja tuotearvioita retkeilyvarusteista.

KAUKOKAIPUUn vahvuus on sivuston vahva auktoriteetti hakukoneiden silmissä. Orgaanisten (eli hakukoneista löydettävien) sisältöjen ansiosta yhteistyökumppanit pääsevät hyötymään jatkuvasta näkyvyydestä, joka ei perustu ainoastaan hetkittäisiin kampanjoihin. Sivuston kirjoittaja on työskennellyt SEO-konsulttina vuodesta 2010. Voit tutustua yrityksille suunnattuihin SEO-palveluihin WILDER MIND MEDIAN sivustolla.

KAUKOKAIPUUlla on vahva presenssi myös Instagramissa: kirjoittajan omaa tiliä (monnihimari) seuraa yli 18 000 henkilöä ja Suomiretki-tiliä yli 60 000 henkilöä. Molemmat kanavat ovat käytettävissä myös sisältöyhteistöissä.

Mainostajalle KAUKOKAIPUU tarjoaa laadukkaita ja hakukoneista löydettäviä sisältöjä. Sisältötyyppejä on useita, aina luovista artikkeleista toivotut kohderyhmät tavoittaviin SEO-optimoituihin sisältöihin.


SEO-optimoiduilla sisällöillä Googlen kärkipaikoille

Olen työskennellyt SEO-konsulttina yli 10 vuotta. Hakukoneoptimoitujen sisältöjen ansiosta myös blogiyhteistyöt saavat pitkäaikaista näkyvyyttä: kotimaan kohteet ja varusteet löytyvät silloin, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät ko. aiheita ja palveluita.

KAUKOKAIPUUn kävijämäärät paukkuvat ennätyksiä etenkin kesäkuukausina, minkä vuoksi sisältöyhteistyö kannattaa toteuttaa hyvissä ajoin. Pitkäikäiset julkaisut elävät kuitenkin vuosia ja tuovat jatkuvaa näkyvyyttä yhteistyötaholle.


Ota yhteyttä

Saat minut parhaiten kiinni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: marinella@wildermind.fi

Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja suunnitelen kanssasi tehokkaan sisältökokonaisuuden, jolla saat parhaan potentiaalin irti sisältöyhteistyöstä.