[email protected] – toinen koti lentokentällä

Kahden viikon seikkailu starttasi tällä kertaa Helsinki-Vantaalla Schengenin ulkopuolelle matkustavien tiloissa, [email protected], aivan porttien 32-40 tuntumassa. Pääsimme siis Matiaksen kanssa testaamaan nimensä mukaista kotoisaa hengähdyspaikkaa ennen Finnairin suoraa lentoa hektiseen Nykiin, maailman pääkaupunkiin, siihen hampurilaisten luvattuun maahan.

[email protected] on lounge, jossa olet kuin kotonasi! Kengät vaihtuvat villasukkiin ja sohvalla heittäydyt rennosti lepoasentoon. Työasioihin voit syventyä rauhallisessa kotikonttorissa. Aitona sydämenä on keittiö, josta saat sesonkien ja vuorokaudenaikojen mukaiset herkut juomineen.”

 

ny1

 

Lounge oli tosissaan niin kotoisa, että tovin metsästetyt aterimet löytyivät kuvan vasemman reunan vetolaatikoista – ihan kuten kotona! Kengätkin passasi ottaa pois ja käpertyä pehmoisen sohvan nurkkaan lähettämään viimeisiä tekstareita ja fb-viestejä ennen lentoa. Rauhalliset värit ja puupinnat yhdessä perin suomalaisten ja kestävää kehitystä edustavien Artekin 2nd Cycle -kierrätyskalusteiden kanssa loivat [email protected] valoisaan loungeen seesteisen ilmapiirin. Ja kuten loungessa kuuluukin, WiFi toimii ja on ilmainen, muutamia koneitakin löytyi asiakkaiden käyttöön. Tenaviakaan ei ole unohdettu, sillä [email protected] löytyy myös lasten oma leikki- ja viihdenurkkaus peleineen ja leluineen.

Almost@Home - toinen koti lentokentällä, Helsinki-Vantaa, Helsinki

Tarjottavat vaihtelevat kellonajan mukaan: aamulla nautitaan freesaavasta aamupalasta, päivällä esimerkiksi keitosta ja salaatista, jonka voi kasata mielensä mukaan itse. Kolme tuntia kodikkaassa loungessa hoituu muun muassa Priority Passilla sekä eri lentoyhtiöiden tasokorteilla ja  kustantaa ilman korttia 48€ per sierainpari. Myös suihku on asiakkaiden käytössä pientä lisämaksua vastaan. Lue lisää [email protected] loungesta.

Mitenkäs te, oletteko käyneet ja tykkäsittekö? Löysittekö heti ne haarukat ja veitset? Täältä irtoaa kyllä täyden kympin arvosanat.

Tutustu uuteen kalast.us-sivustoon!

Kalajuttuihin »

Vaellusvarusteet-opas

Viimein kotomaassa on julkaistu (uusi) opas, joka nivoo yhteen kaikki tärkeimmät vaellusvarusteet. Tämä teos kuuluu jokaisen vaeltajan eräkirjahyllyyn!

Osta 20% alella!

UUTISKIRJE

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center