Mitkään sanat eivät riitä kuvailemaan tätä fiilistä.

? Lue lisää ja ennakkotilaa esikoiseni “Erältä, eräistä” verkkokaupastani klikkaamalla tästä.


Erältä, eräistä -kirja Marinella Monni Himari

Kiitos vanhemmalle pikkusiskolleni Marjukalle kirjan visuaalisesta ilmeestä – siitä tuli juuri niin kaunis, kuin toivoin. Kiitos nuoremmalle pikkusiskolleni Marissalle kirjan toimittamisesta: kielellinen lahjakkuutesi ja naseva palautteesi suoristi teoksen selkärangan. Kiitos kirjan lukemisesta ennakkoon pitkäaikaiselle ystävälleni Amandalle.

Kiitos Jopelle viisaista sanoista ja lujasta ystävyydestä. Kiitos Laurille raututarinoista ja pilkkiseurasta sekä korvaamattomasta tuesta silloin, kun kaikki romahti ensimmäisen kerran. Suuret kiitokset inspiraatiosta ja mentoroinnista, Hanna. Sait minut uskomaan itseeni taas hieman enemmän.

Kiitos Erkkille elävistä tarinoista Virolahden Bunkkerimuseolla sekä Kotkan omalle lintukuiskaajalle Pekkalle opastuksesta siivekkäiden maailmaan. Kiitos Jonnalle Puljutunturin (ja monen muun tunturin) retkiseurasta.

Lämpimät kiitokset ystävälleni Nooralle kaikesta hyvästä energiasta ja läsnäolosta 1 327 kilometrin välimatkasta huolimatta. Kiitos Antti henkisestä tuesta ja rohkaisusta kaiken alussa. Kiitos Pertulle kappaleista ja inspiraatiosta kirjoittamiseen.

Haluan kiittää myös Aria ja Suomen Kalakirjastoa työskentely-residenssistä ja luovasta lomasta kaiken kirjoittamisen välillä sekä Eliasta ja Fishing Lapland -hanketta ikimuistoisesta Pöyrisjärven kalareissusta. Kiitos Joel, kun mahdollistit vierailuni Välimaan saamelaistilalla.

Kiitos Piia ja Janne ventovierasta kohtaan osoittamastanne pyyteettömästä ystävyydestä, josta on kasvanut minulle kuin toinen perhe. Kiitos myös Komulaisten perheelle.

Kiitos kaikki Instagramissa ja Facebookissa viestejä lähettäneet ja kuviini kommentoineet — te olette se suola, jota ilman itse pyydetty kala ei maistu.

Äiti ja isä, kiitos tuestanne ja luottamuksestanne sekä ensimmäisestä kirjatilauksesta.

Kiitos, Hannu; jos en olisi rakastunut sinuun, tästä teoksesta olisi tullut tietokirja.

Suuri kiitos yhteistyökumppaneilleni, jotka uskoivat unelmiini ja tukivat kirjan kustantamista:

Green House Wear
Helsingin Villasukkatehdas
KUPILKA – Adventurer’s Great Companion –
Lapuan Kankurit
Marttiini
Myssyfarmi
Sasta Clothing


? Lue lisää ja ennakkotilaa esikoiseni “Erältä, eräistä” verkkokaupastani klikkaamalla tästä.