Earth Hour, sehän sujui hienosti: nukahdin yhdeksältä herätäkseni näin sunnuntaina aamukuudelta.

Sitä se jetlag teettää. On ihanaa olla kotona, sillä kuten olette sosiaalisen median kanavistani saattaneet päätellä, oli Nepalin reissu aikamoinen. Mieletön ja mielipuolinen. Sellainen, että haluan vain hetken olla paikoillani ja hengittää.

Pystyn myös kerrankin rohkeasti ja rinta rottingilla jälkiviisastelemaan, notta olipahan hyvä idea hankkia se gopro. Muistikortille tallentui nimittäin lähes kolmen tunnin verran iloa, itkua ja hampaidenkiristelyä, niitä upeita maisemia unohtamatta. Materiaali on nostettu leikkauspöydälle, mikä tarkoittaa sitä, että pääsette lähiaikoina katselemaan ensimmäistä reissudokumenttiani.

Muutama muukin ilouutinen löytyy jaettavaksi: Juuri ennen katoamistani kuuluvuuksien tavoittamattomiin Himalajan vuoristoon sain sähköpostin, jossa teidän kerrottiin äänestäneen minut mukaan Inspirational Blog Awardsin vuoden Tarinankertojan shortlistalle. Äänestys on vielä auki ja tällä kertaa riittää, kun klikkaa “äänestä”-painiketta; ei nimiä, ei yhteystietoja tai muuten vaan ärsyttävää lomaketta. Kannattaa siis käydä nakkaamassa äänensä omalle suosikilleen, sillä hienoja kategorioita ja upeita ehdokkaita on monia.

Tämä huomionosoitus on minulle voitto itsessään – viis siitä, kuka voittaa. Kiitos. ♥

Toinen upea uutinen kajahti korvanappiini, kun Lanttimatkojen Antti lähetti screenshotin Applen podcast-kaupasta: Eräloki on nostettu “Uutta ja huomionarvoista” -osion featuroitujen podcastien joukkoon BBC:n ja The Ulkopolitistin rinnalle. Toistan: Meidän pikkuinen Eräloki on noteerattu iTunesin puolesta! En kestä. ♥


Untitled       Untitled


Riemu jatkuu: Järjestämme Erälokin tiimoilta yhdessä Evan kanssa mimmiretkeilyaiheisen päivän puheenvuoroineen ja telttailuineen Nuuksiossa tulevan kesän aikana, joten mikäli haluat lähteä oppimaan aiheesta ja kokeilemaan maastossa nukkumista, pistä kanavat seurantaan. Löydät Erälokin iTunesista, aCastista, SoundCloudista sekä Twitteristä ja Instagramista. Vaikka tapahtuman teemana onkin mimmiretkeily, ovat miehet tottakai tervetulleita mukaan tapahtumaan ja yön yli -retkelle.

Mikäli luontokuvaus kiinnostaa, niin Suomiretki järjestää yhdessä Sigman ja Haltian kanssa luontokuvausretken, jonka aikana pääsette testaamaan Sigman laadukkaita objektiiveja. Osallistumismäärä tälle retkelle tulee olemaan rajattu, joten kannattaa seurailla sekä minun että Suomiretken Instaa tulevan kuvausretken ajankohdasta.

Tällaista aiheita tähän viikonloppuun. Palataan pian jutulla Punaisenhiekan autiotuvasta, sen jälkeen alan purkamaan Nepalin vaellusta ja leikkaamaan vaellusvideota.

Mukavaa sunnuntaita!Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center