Joko lähdetään?

On ihmisiä, moniakin sellaisia, jotka sanovat, etteivät he ymmärrä sitä seikkailun paloa ja levottomuutta, joka alati painaa päälle eikä anna ihmisen olla rauhassa.

Tuo tuollainen lause on samalla kertaa ihan oikea ja väärä, riippuen siitä, mitä seikkailun palon ymmärtämisellä ylipäätään tarkoitetaan.

Kai se palo vaan on aina ollut se voima, joka on pistänyt askeleen toisen eteen ja pakannut rinkan kirjoittajan puolesta silloinkin, kun on joko nukkunut pommiin tai valvonut liian myöhään yöhön vain todetakseen, ettei se lento odota, pitäisi jo olla menossa! Toisaalta jos jossain olen hyvä niin pakkaamisessa, eikä paniikki kyllä sen puolesta iske koskaan. Jo tässä on kilometrejä takana. Ja edessä.

Se sama palo on antanut ihmisten mennä, tulla, palata ja lähteä. Ja siitä Viljami laulaa ihan mahdottoman ihanasti:

Meillä on tahto, meillä eväät, mennäänkö heti eikä ihmetellä enää.
– ♫ Joko lähdetään

Yleensä minä matkustan Finnairin mukana, mutta tällä kertaa Finnair matkustaa minun kanssani. Saan nimittäin kunnian napata sinisten siipien uuden Feel Finnair -nimeä kantavan Instagram-tilin haltuuni pitkälle viikonloppureissulle Ranskan luonnonhelmaan. Tarkoitus ei ole noudattaa minkäänlaista visuaalista brand bookia, vaan voin jakaa reissun juuri sellaisena kuin sen itse koen, näen ja tunnen.

Jaan kuvia toki myös omalle Instagram-tililleni mutta en samoja.

La Garven lisäksi suunnitteilla ovat vaellusretket Pre de Madame Carleen ja upealle Glacier Blanc –jäätikölle, jota odotan malttamattomana. Kuten koko reissua. Joko lähdetään!

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Monni Himari

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center