Yhteistyössä Evoke Natural Goodsin, Suunnon, Salomin ja Petzlin kanssa.

Ollaan autossa matkalla Kolille. Jesse ajaa, Henriikka istuu pelkääjän paikalla. Minä jännitän takapenkillä.

Sanon haasteille harvoin ”ei”, enkä sanonut Jukolallekaan. Tuntuu hullulta, että hankikeleillä alkaneet suunnistustreenit huipentuvat huomenna elämäni ensimmäiseen Jukolan viestiin Kolin kansallismaisemissa.

Ympyrä tavallaan sulkeutuu, sillä juoksin näissä samoissa maisemissa elämäni ensimmäisen polkupuolikkaan Vaarojen maratonissa, silloinkin Suunnon ja Salomonin haastamana.

Tällä kertaa voit seurata meidän matkaamme somesta tunnisteella #evokegoesjukola.

 

EvokegoesLeppävaara-35

EvokegoesLeppävaara-38

EvokegoesLeppävaara-44

 

Iltarastit ovat tuoneet elämääni aivan uudenlaista iloa luonnossa liikkumisen ja siitä oppimisen kannalta. On ollut mahtavaa saada lisää luottamusta kartanlukuun, maastojen muotojen havainnointiin sekä tietenkin suunnistukseen, jota rakas ukkinikin harrasti.

Se on kuitenkin sen verta verrakas tarina, että ansaitsee kokonaan oman artikkelinsa. Ja sen artikkelin kirjoitan vasta omien kokemusteni jälkeen.

”Näytät aivan siltä, kuin olisit ryöminyt esiin jostain mättään alta”, nauroi ystäväni tätä alla olevaa kuvaa katsellessaan.

Minä taas yritin hillitä hihitystäni tämän kuvan julkaistuani, josta Henriikka oli sitä mieltä, että ulkoilutan näkymätöntä koiraa. Oikeasti taidan vain tanssia sateessa, sillä kuten kuvista ja videosta näkyy, kastuimme kaikki läpikotaisin.

 

EvokeGoesSipoo-47

EvokeGoesSipoo-37

Sateesta huolimatta ilma oli lämmin ja happirikas, eikä varusteiden kastuminen haitannut mitään.

Meillä oli aivan älyttömän hauskaa!

 

Evoke goes Jukola tiimissä juoksevat Henriikka, Elina, Hilla, Veera ja Lari sekä Jesse.
 

Kuvat ja videot: Snou.fi
EvokegoesLeppävaara-28(1)

 

VARUSTELISTA JUKOLAN VIESTIIN (PE-SU)

Jatkuva tapaturmavakuutus, Devoldin merinovillainen kerrasto, muutamat parit juoksusukkia, alusvaatteet, pitkät juoksutrikoot*, 2 x tekninen pitkähihainen*, fleece, Arcteryxin taukotakki, kuoritakki ja kuorihousut, juoksutakki*, 2L juomareppu, S-LAB Speed -kisakengät, Speed Cross 3 -retkilenkkarit, uikkarit, Petzl NAO+ -otsalamppu*, Suunto Spartan -juoksukello*, kompassi* ja karttamuovit.

Majoitumme tiimiteltassa kisa-alueella, minkä vuoksi pakkasin mukaan myös kolmen vuodenajan makuupussin, retkipatjan ja foam-alustan, retkityynyn sekä vedenpitävän tarpin maan ja retkipatjan väliin. Fjellun 35L pikkurinkkaan mahtuvat myös tarvittavat laturit, piuhat, vara-akut ja hygieniasetti.

* merkityt tuotteet on sponsoroitu suunnistushaasteen tiimoilta.

 

nellan-varusteet

 

Kohta mennään!

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center