[dropcap]K[/dropcap]iitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, teiltä tuli aivan mahtavia vastauksia! Sisustusrintamalta kuuluukin taas pian, sillä teille on luvassa pieni aiheeseen liittyvä yllätys. Palataan siihen kuitenkin hieman tuonnempana ja nostetaan leppoisan sunnuntain kunniaksi eetteriin muutamia parhaita kakkupaloja menneiltä viikoilta.

Ollaan kuvailtu siskon kanssa ahkerasti tytön uuteen lähtölaukausta odottavaan blogiin ja samalla ihan vahingossa päädytty kakkupalalle jos toisellekin. Itse asiassa kohta mennään taas. Ajattelin samalla pyörähtää myös Granitissa, jonka ikkunasta blongasin eilen hopeisia myrskylyhtyjä! Se oli kutsu, tiedän sen.

Fazer Kahvila | Helsinki

MJ-asu1A

Fazer Kahvila | Helsinki

Fazer Kahvila | Helsinki

mj10

Juhlittiin taannoin myös opiskelutoverini ja hyvän ystävättäreni Jennin näyttelynavajaisia Ivana Helsingin liikkeessä. Bongasin paikan päältä myös erään stilettikorkokantaisen kaunokaisen, nimittäin Ullan. Kuvia avajaisista löytyy myös hänen blogistaan.

JRD-avajaiset10

JRD-avajaiset1

JRD-avajaiset2

JRD-avajaiset12

738137_239258969539178_1485414729_o

Kuvaaja Johanna Karttunen / Koru Pohjolan tytär, uniikkikappale / Stailaus Carita Ahonen, Caritan salonki capillago

Tutustukaa ihmeessä multitalentin malli-kultaseppä-muotoilja-ystäväni JRD-korumerkkiin, joka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt debytoida jo Linnan juhlissakin. Mainittakoot myös, että teetätin hänellä oman kihlasormukseni Jennillä, ja idea seuraavasta korusta on jo syntynyt. Näette siitä kuvan kuluvan syksyn mittaan.

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center