Kaunokaisia ja kakkupaloja

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, teiltä tuli aivan mahtavia vastauksia! Sisustusrintamalta kuuluukin taas pian, sillä teille on luvassa pieni aiheeseen liittyvä yllätys. Palataan siihen kuitenkin hieman tuonnempana ja nostetaan leppoisan sunnuntain kunniaksi eetteriin muutamia parhaita kakkupaloja menneiltä viikoilta.

Ollaan kuvailtu siskon kanssa ahkerasti tytön uuteen lähtölaukausta odottavaan blogiin ja samalla ihan vahingossa päädytty kakkupalalle jos toisellekin. Itse asiassa kohta mennään taas. Ajattelin samalla pyörähtää myös Granitissa, jonka ikkunasta blongasin eilen hopeisia myrskylyhtyjä! Se oli kutsu, tiedän sen.

 

Fazer Kahvila | Helsinki

MJ-asu1A

Fazer Kahvila | Helsinki

Fazer Kahvila | Helsinki

mj10

 

Juhlittiin taannoin myös opiskelutoverini ja hyvän ystävättäreni Jennin näyttelynavajaisia Ivana Helsingin liikkeessä. Bongasin paikan päältä myös erään stilettikorkokantaisen kaunokaisen, nimittäin Ullan. Kuvia avajaisista löytyy myös hänen blogistaan.

 

JRD-avajaiset10

JRD-avajaiset1

JRD-avajaiset2

JRD-avajaiset12

738137_239258969539178_1485414729_o

 

Kuvaaja Johanna Karttunen / Koru Pohjolan tytär, uniikkikappale / Stailaus Carita Ahonen, Caritan salonki capillago

Tutustukaa ihmeessä multitalentin malli-kultaseppä-muotoilja-ystäväni JRD-korumerkkiin, joka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt debytoida jo Linnan juhlissakin. Mainittakoot myös, että teetätin hänellä oman kihlasormukseni Jennillä, ja idea seuraavasta korusta on jo syntynyt. Näette siitä kuvan kuluvan syksyn mittaan.

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center