Kaunokaisia ja kakkupaloja

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, teiltä tuli aivan mahtavia vastauksia! Sisustusrintamalta kuuluukin taas pian, sillä teille on luvassa pieni aiheeseen liittyvä yllätys. Palataan siihen kuitenkin hieman tuonnempana ja nostetaan leppoisan sunnuntain kunniaksi eetteriin muutamia parhaita kakkupaloja menneiltä viikoilta.

Ollaan kuvailtu siskon kanssa ahkerasti tytön uuteen lähtölaukausta odottavaan blogiin ja samalla ihan vahingossa päädytty kakkupalalle jos toisellekin. Itse asiassa kohta mennään taas. Ajattelin samalla pyörähtää myös Granitissa, jonka ikkunasta blongasin eilen hopeisia myrskylyhtyjä! Se oli kutsu, tiedän sen.

 

Fazer Kahvila | Helsinki

MJ-asu1A

Fazer Kahvila | Helsinki

Fazer Kahvila | Helsinki

mj10

 

Juhlittiin taannoin myös opiskelutoverini ja hyvän ystävättäreni Jennin näyttelynavajaisia Ivana Helsingin liikkeessä. Bongasin paikan päältä myös erään stilettikorkokantaisen kaunokaisen, nimittäin Ullan. Kuvia avajaisista löytyy myös hänen blogistaan.

 

JRD-avajaiset10

JRD-avajaiset1

JRD-avajaiset2

JRD-avajaiset12

738137_239258969539178_1485414729_o

 

Kuvaaja Johanna Karttunen / Koru Pohjolan tytär, uniikkikappale / Stailaus Carita Ahonen, Caritan salonki capillago

Tutustukaa ihmeessä multitalentin malli-kultaseppä-muotoilja-ystäväni JRD-korumerkkiin, joka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt debytoida jo Linnan juhlissakin. Mainittakoot myös, että teetätin hänellä oman kihlasormukseni Jennillä, ja idea seuraavasta korusta on jo syntynyt. Näette siitä kuvan kuluvan syksyn mittaan.

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center