Tiedän parhaan reseptin matkakuumeen nostattamiseen: tapaa muita kanssabloggaajia.

[dropcap]N[/dropcap]ew Yorkin TJ on tasan kaksi viikkoa, ja fiilis on katossa kiitos Man Versus Foodin sekä Anthony Bourdainin. TripAdvisorin karttasovellukseen on tallennettu jo ties kuinka monta hodari-, hampurilais- ja BBQ-mestaa, ja NYKin muut vinkit ovat korvan takana viimeisimmästä blogimiitistä. Tämä oli jo kolmas kerta, kun nostettiin maljoja yhdessä meidän reissaajien kesken – ensimmäisestä istunnostahan löytyy kuvia täältä. Ja  hei, mikäli juuri sinä kirjoitat matkablogia ja toivoisit mukaan seuraaviin illanistujaisiin, pistä allekirjoittaneelle meiliä.

Siispä kiitokset kauniit, kaunokaiset. Paikalla oli taas kerran yksi valokuvaamiseen taipuva komistus, omani kun ei valitettavasti päässy paikalle. Oli aivan mahtavaa nähdä teitä kaikkia – Inka, Kea, Pingviinimatkalaiset, Ulla, Mirka ja Leena – pitkästä aikaa! Muistakaa, että tänne saa heitellä niitä NYKin vinkkejä niin paljon kun ikinä kehtaatte.

blogimiitti_vol3_8

blogimiitti_vol3_12

blogimiitti_vol3_7

blogimiitti_vol3_4

blogimiitti_vol3_10

blogimiitti_vol3_9

blogimiitti_vol3_5

blogimiitti_vol3_1

blogimiitti_vol3_2

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center