Tiedän parhaan reseptin matkakuumeen nostattamiseen: tapaa muita kanssabloggaajia.

[dropcap]N[/dropcap]ew Yorkin TJ on tasan kaksi viikkoa, ja fiilis on katossa kiitos Man Versus Foodin sekä Anthony Bourdainin. TripAdvisorin karttasovellukseen on tallennettu jo ties kuinka monta hodari-, hampurilais- ja BBQ-mestaa, ja NYKin muut vinkit ovat korvan takana viimeisimmästä blogimiitistä. Tämä oli jo kolmas kerta, kun nostettiin maljoja yhdessä meidän reissaajien kesken – ensimmäisestä istunnostahan löytyy kuvia täältä. Ja  hei, mikäli juuri sinä kirjoitat matkablogia ja toivoisit mukaan seuraaviin illanistujaisiin, pistä allekirjoittaneelle meiliä.

Siispä kiitokset kauniit, kaunokaiset. Paikalla oli taas kerran yksi valokuvaamiseen taipuva komistus, omani kun ei valitettavasti päässy paikalle. Oli aivan mahtavaa nähdä teitä kaikkia – Inka, Kea, Pingviinimatkalaiset, Ulla, Mirka ja Leena – pitkästä aikaa! Muistakaa, että tänne saa heitellä niitä NYKin vinkkejä niin paljon kun ikinä kehtaatte.

blogimiitti_vol3_8

blogimiitti_vol3_12

blogimiitti_vol3_7

blogimiitti_vol3_4

blogimiitti_vol3_10

blogimiitti_vol3_9

blogimiitti_vol3_5

blogimiitti_vol3_1

blogimiitti_vol3_2

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Osa artikkeleista sisältää kumppanuuslinkkejä; vaikka minä saan niiden kautta tehdyistä tilauksista pienen korvauksen, sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat artikkeleiden tuottamisen jatkossakin.

09/2021

Vaella, kalasta, rakasta

Kaikkein pieninkin päätös muuttaa oman elämän kurssia.

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Lue lisää kirjasta täällä »

Tilaa kirja

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko tai pari kuukaudessa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center