Tiedän parhaan reseptin matkakuumeen nostattamiseen: tapaa muita kanssabloggaajia.

[dropcap]N[/dropcap]ew Yorkin TJ on tasan kaksi viikkoa, ja fiilis on katossa kiitos Man Versus Foodin sekä Anthony Bourdainin. TripAdvisorin karttasovellukseen on tallennettu jo ties kuinka monta hodari-, hampurilais- ja BBQ-mestaa, ja NYKin muut vinkit ovat korvan takana viimeisimmästä blogimiitistä. Tämä oli jo kolmas kerta, kun nostettiin maljoja yhdessä meidän reissaajien kesken – ensimmäisestä istunnostahan löytyy kuvia täältä. Ja  hei, mikäli juuri sinä kirjoitat matkablogia ja toivoisit mukaan seuraaviin illanistujaisiin, pistä allekirjoittaneelle meiliä.

Siispä kiitokset kauniit, kaunokaiset. Paikalla oli taas kerran yksi valokuvaamiseen taipuva komistus, omani kun ei valitettavasti päässy paikalle. Oli aivan mahtavaa nähdä teitä kaikkia – Inka, Kea, Pingviinimatkalaiset, Ulla, Mirka ja Leena – pitkästä aikaa! Muistakaa, että tänne saa heitellä niitä NYKin vinkkejä niin paljon kun ikinä kehtaatte.

blogimiitti_vol3_8

blogimiitti_vol3_12

blogimiitti_vol3_7

blogimiitti_vol3_4

blogimiitti_vol3_10

blogimiitti_vol3_9

blogimiitti_vol3_5

blogimiitti_vol3_1

blogimiitti_vol3_2

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center