[dropcap]R[/dropcap]esepti keväiseen kirjoitusinspiraatioon: tapaa muita bloggaajia. Pingviinimatkojen Milla ja Archie Gone Lebanonin Inka kutsuivat yhteisvoimin “kokoaika- ja osa-aika-matkabloggaajia” koolle syömisen ja jutustelun merkeissä – perimmäisenä tarkoituksena blogimiittien säännöllistäminen. Jos mielit mukaan, kommentoi tähän postaukseen ja jätä samalla myös sähköpostisi (se näkyy vain minulle). Pistän kutsun fb-ryhmään tulemaan!

Vaikka kokoontumispaikkana toimi tunnelmallinen Kitch, toivon, että seuraava miitti voidaan pitää puistossa, puiden varjossa Helsingin yllä paahtavalta auringolta. Olen tilannut kesän tänne jo ajat sitten, armonaikaa en anna toukokuuta pidemmälle.

Tässä siis muutama maistiainen eiliseltä. Kiitokset vielä Millalle, Inkalle, Panulle, Kealle, Ullalle ja Eveliinalle!

blogimiitti1

blogimiitti8

blogimiitti5

blogimiitti4

blogimiitti23

Friolandiassa | Pingviinimatkat | Archie Gone Lebanon | Deep Red Blues | Panun matkat | Stilettikorkokanta

ja kameran takana perinteisesti allekirjoittanut.

blogimiitti26

blogimiitti24

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Osa artikkeleista sisältää kumppanuuslinkkejä; vaikka minä saan niiden kautta tehdyistä tilauksista pienen korvauksen, sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat artikkeleiden tuottamisen jatkossakin.

09/2021

Vaella, kalasta, rakasta

Kaikkein pieninkin päätös muuttaa oman elämän kurssia.

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Lue lisää kirjasta täällä »

Tilaa kirja

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko tai pari kuukaudessa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center