[dropcap]R[/dropcap]esepti keväiseen kirjoitusinspiraatioon: tapaa muita bloggaajia. Pingviinimatkojen Milla ja Archie Gone Lebanonin Inka kutsuivat yhteisvoimin ”kokoaika- ja osa-aika-matkabloggaajia” koolle syömisen ja jutustelun merkeissä – perimmäisenä tarkoituksena blogimiittien säännöllistäminen. Jos mielit mukaan, kommentoi tähän postaukseen ja jätä samalla myös sähköpostisi (se näkyy vain minulle). Pistän kutsun fb-ryhmään tulemaan!

Vaikka kokoontumispaikkana toimi tunnelmallinen Kitch, toivon, että seuraava miitti voidaan pitää puistossa, puiden varjossa Helsingin yllä paahtavalta auringolta. Olen tilannut kesän tänne jo ajat sitten, armonaikaa en anna toukokuuta pidemmälle.

Tässä siis muutama maistiainen eiliseltä. Kiitokset vielä Millalle, Inkalle, Panulle, Kealle, Ullalle ja Eveliinalle!

blogimiitti1

blogimiitti8

blogimiitti5

blogimiitti4

blogimiitti23

Friolandiassa | Pingviinimatkat | Archie Gone Lebanon | Deep Red Blues | Panun matkat | Stilettikorkokanta

ja kameran takana perinteisesti allekirjoittanut.

blogimiitti26

blogimiitti24

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Monni Himari

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center