Missä on mun sinitaivas

Meistä kaikista löytyy monta maailmaa. Maailmoja, joihin voi piiloutua, käpertyä, upottautua. Unohtua.

Mutta miksi sen yhden ainoan yhteisen maailman ymmärtäminen ja hyvänä pitäminen on niin vaikeaa.

Missä on mun sinitaivas
missä myrskyinen sää
minne uivat pilvilaivastot
mihin johtaa matka tää

Meidät on kadotettu
hukattu maailmasta
eikä kukaan kerro mikä on oikein

Meidät on unohdettu
unohdettu ikuisesti
laivaan jota ei kukaan ohjaa

 

 

En tiedä teistä kanssabloggaajista tai lukijoista, mutta taannoinen lento-onnettomuus pisti kielenkannat lukkoon. En saanut aloittamaani blogikirjoitusta valmiiksi, sillä tuntui väärältä hehkuttaa omaa reissua tai edes kirjoittaa siitä, kun toisten matka päättyi aivan liian traagisella ja järkyttävällä tavalla. Kun ajatukset jatkoivat edelleen kaikkien muiden vastaavien tapahtumien pariin ja niidenkin luokse joista ei edes uutisoida, lamaannuin täysin.

Tällä hetkellä kaikki tuntuu niin väärältä.

 

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Osa artikkeleista sisältää kumppanuuslinkkejä; vaikka minä saan niiden kautta tehdyistä tilauksista pienen korvauksen, sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat artikkeleiden tuottamisen jatkossakin.

09/2021

Vaella, kalasta, rakasta

Kaikkein pieninkin päätös muuttaa oman elämän kurssia.

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Lue lisää kirjasta täällä »

Tilaa kirja

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko tai pari kuukaudessa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center