Kiitos Ronjalle aivan äärimmäisen hienosta ja tärkeästä TV-sarjasta Mitä mietit, Ronja Salmi? Riittämättömyyden tunnetta käsittelevä jakso meni suoraan ihon alle ja inspiroi kirjoittamaan viime aikoina askarruttaneista asioista, jotka eivät ota laantuakseen.

Tästä voisi parhaassa tapauksessa saada kuukausittain jatkuvan sarjan, sillä eiväthän kysymyset maailmasta lopu. Ja parhaassa tapauksessa joku näistä resonoi teissä niin, että kommenttiboksin kautta syntyy tarve kokonaiselle artikkelille.

Se olisi mahtavaa!


Nepal


Kuka käyttää käsidesiä? En suoranaisesti ole puolesta tahi vastaan, en vaan ole koskaan käyttänyt käsidesiä – enkä myöskään sairastanut yhden ainoaa ripulia millään reissuistani. Toisaalta syön vain paikallisten seurassa ja katuruokaa, joka valmistetaan nokan edessä.

Miksi Valion tuotteissa on muovikorkit? Suomi – tämä kartongin, pahvin ja paperin luvattu maa; kysyin aiheesta Valion FB-sivullaan, vaan en ole vieläkään saanut vastausta.

Eikö kukaan kollega* meinaa lähteä vähentämään lentojaan vuonna 2018? Haastoin itseni lentämään tänä vuonna puolet vähemmän. Kiitos Marjaana ja Arna, jotka huusitte hep!

Vai eikö kukaan heistä lukenut aiempaa juttuani? Tai sitten aika ei vaan ole kypsä.

Missä voisi harjoitella kanteleen soittamista? Haluaisin äänittää taustamusiikkia tuleville videoilleni.

Puuttuuko tästä blogista aihe, josta haluaisitte lukea? Kuulen mielelläni toiveitanne.

Miksi kaikilla on niin kauhea kiire? Voisit raivata kalenterista tilaa itsellesi.

Mikseivät ihmiset anna mahdollisuutta kasvisruoalle?

Miksi viesteihin vastaaminen on niin vaikeaa? Anteeksi.

Keitä olivat ne 100, jotka tietämättäni äänestivät minut vuoden Tarinankertojan shortille? Koko ehdokkuus tuli minulle täytenä yllätyksenä.

Miksi ei saisi unelmoida?

Miksi et vain pyytäisi anteeksi?

Mahtuisiko jonkun autoon Sodankylän elokuvajuhlille? Mun telttaan mahtuu kyllä yksi!

Kuka kavereista lähtisi malliksi retkikuviin? Minulta löytyy releet, ja hoidan kuljetuksen/piletit kohteeseen sekä hulppeat eväät. Seuraava reissu olisi viikonloppuna Isosaareen.Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Monni Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center