Suunto Ambit 2 S White -kello jokaisen reissaajatytön ranteeseen

Kuluvan syksyn teemaväri on tänä vuonna valkoinen, vaikka puut leimuavat kaikissa keltaisen, punaisen, ja etenkin suosikkini oranssin, sävyissä.

Ystäväni totesikin eilen mainiosti: “Syksy on visuaalisen ihmisen painajainen. Lenkki ihan pihalla, kävelyksi meni.” Sama kävisi minullekin, sillä haluaisin kuvata kaikki kauniit lehdet, puut, marjat ja maisemat – mikäli en hioisi paklauksia kuin viimeistä päivää ja maalaisi päälle kauniin Damastin valkoisella. Uusi koti alkaa vihdoin näyttämään siltä, miltä pitääkin.

Koska juoksulenkit ja alamäkifillarointi ovat vielä hetken pannassa kiireisen remonttiaikataulun vuoksi, huomaan, että uuden kotikadun toisella puolen leiskuvat vaahterat ja haaveissa siintävät Viikin peltolenkit pysäyttävät tasaiseen maalaustahtiin tottuneen käsivarren useammin kuin monesti. Pian, pian!

 

Suunto Ambit 2S

 

Mustakantisesta Moleskinesta löytyi kuitenkin mainiosti aikaa pari viikkoa sitten järjestetylle Suunnon pressitilaisuudelle, jossa pääsin tapaamaan Suunnon jengiä sekä itse pääsuunnittelijaa, kuulemaan enemmän koko projekstista ja tottakai ihastelemaan ensimmäistä pelkästään mimmeille suunniteltua Suunto Ambit2 S White (HR) -kelloa.

Kello istuu lyhyemmän, pehmeän ja elastisen rannekkeensa ansiosta kapeampaankin ranteeseen, toisin kuin viime vuonna testaamani ja miehisempi Suunto Ambit Silver (HR), joka oli kyllä toiminnallisuuksiensa ja ulkonäkönsä puolesta mainio, mutta hihnansa harmittaavan pitkä. Mimmimallille on siis löytynyt tilausta jo pidemmän aikaa.

Kysytte kuitenkin: White-mallin silikoninen materiaali ei värjäydy, eli kuvan kaunokainen pysyy valkoisena käytön aktiivisuudesta huolimatta. Mahtavaa!

Vantaalla valmistettu tyylikäs ja kotimainen kello passaa niin siistiin kuin sporttiseenkin lookiin, enkä ole malttanut riisua omaani pois muuten kuin nukkuessa – vedenkestäväkin tämä on aina 50 metriin saakka. Kevyt ja hyvin istuva ulkomuoto kätkee sisäänsä viimeisintä GPS-teknologiaa sekä erikoisominaisuuksia muun muassa juoksua, pyöräilyä ja uintia varten. Olisipa minulla ollut tämä käytössäni kevään puolimaratonilla!

 

Suunto Ambit 2 S White

 

Mitä Ambit2 S White -kello sitten tarjoaa matkailijalle? Huikean karttaominaisuuden sekä kompassin vaikkapa kaupunkisuunnistukseen. Suunnon omassa AppStoressa on mahdollista luoda ja ladata sovelluksia, jotka voi tallentaa latauspiuhan avulla omaan kelloonsa. Pressitilaisuuden aikana kävimmekin sheikkaamassa tanssikoulu Footlightin tunnilla, jonka jälkeen suunnistimme Design Forum Finland Sport-näyttelyyn, kellon träkätessä koko ajan kuinka monta lasillista shamppanjaa olimme kahden edellä mainitun suorituksen aikana ansainneet. Tämäkin applikaatio oli tehty Suunnon omassa AppStoressa.

Toisin sanoen, voisin luoda AppStoressa kartan vaikkapa tulevalle Singaporen blogimatkalle ja suunnistaa kellon avulla kohteisiin ilman, että kulutan älypuhelimen akkua navigointiin – se kuluu kuvien ottamisessa ja instagramittaessa muutenkin ihan tarpeeksi nopeasti. GPS:n avulla voin myös tallentaa vaikka jokaisena päivänä kulkemani reitit kartalle ja tarkastella niitä jälkikäteen; eli mikäli vaikkapa löydän oikein mainion maisemareitin, voin jakaa sen teille matkapostausten seassa. Applikaatiot takaavat kaiken kaikkiaan erittäin mielenkiintoisia vaihtoehtoja outdoor explorerille niin kaupungissa kuin luonnossa.

 

Movescount1

NellaHelsinki

 

Aiemmin käyttämäni HeiaHeia väistynee sivuun Movescountin johdosta; Suunto nimittäin tarjoaa mahdollisuuden oman tilin luomiseen ja sykemittarin antamien tulosten monipuoliseen seurantaan henkilökohtaisessa Movescount-tilissä. Tällaiselle neuroottiselle listojen laatijalle ja kaikenlaisen tiedon träkkääjälle kyseinen softa on siis mitä mainioin.

 

nellahelsinkimovescount

Suunto Ambit 2 S White

 

Postaus on toteutettu blogiyhteistyössä Suunnon kanssa. Asukuvista sen sijaan kiitos ihanalle siskolle Ostrich Feathers -blogin takaa.

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center