Syötteen tähtitaivaan alla

Seuraa pikainen vinkki ennen savusaunan lempeitä löylyjä, paljua sekä ystävien kanssa vietettävien kesäjuhlien alkua täällä Rovaniemellä.

Syötteen kansallispuistossa 20.-22.9. järjestämälläni luontokuvauskurssilla on vielä kaksi paikkaa vapaana, joten jos haluat petrata valokuvaustaitojasi ja oppia ikuistaman luonnon upeita detaljeja, linnunrataa sekä parhaassa tapauksessa revontulia, ja saada samalla vinkkejä sommitteluun ja näyttäviin kuvakulmiin, niin tämä kurssi on juuri sinua varten.

★★★★★
Opettavainen luontokuvauskurssi upeissa puitteissa. Mahtavat oppaat, mukava samanhenkinen porukka. Sain yksilöllistä apua kamerani kanssa ja vinkkejä miten hyödyntää sen ominaisuuksia paremmin. Opin katsomaan luontoa uusista näkökulmista ja taltioimaan niitä kameralle. Lähtisin ehdottomasti uudelleen! Kurssin jälkeen pidetty kuvankäsittelysessio viimeisteli kokonaisuuden, ja osaan nyt paremmin luoda kuviini oikeanlaisen tunnelman.

★★★★★
Opettavainen ja koko rahan arvoinen luontokuvauskurssi! Kurssi oli suunniteltu hyvin ja kuvaamiselle eri paikoissa kansallispuistoa oli hyvin aikaa. Kurssilla oli myös tarpeeksi vähän kurssilaisia, niin sain myös yksilöllisiä vinkkejä esimerkiksi luontokuvien sommitteluun. Lähtisin ehdottomasti uudestaan!

★★★★★
Loistava kurssi ja mahtava porukka. Kurssilla oli mukavat puitteet kansallispuistossa ja kuvausvinkit ja ohjeet todellakin auttoi paremmaksi kuvaajaksi. Jokaisen erilaiset kokemustasot ja kuvausvälineet otettiin mielestäni myös hyvin huomioon. Ohjaus oli myös oikein selkeää ja jäi hyvin mieleen. Suosittelen!

PST! Järjestämme kurssilaisten kanssa valokuvanäyttelyn Syötteen luontokeskukseen vuonna 2020.