Timberland 40 year anniversary

Ikuisuudelta tuntuneiden kolmen harmaan ja sateisen viikon jälkeen marraskuu näytti viimein myös niitä parhaita puoliaan: aurinko paistoi ja ilma oli sopivan kirpeä kavutessamme ystävien kanssa yhdelle suosikkipaikoistani – kävimme täällä viimeksi kesällä.

Haluan hetken ajatella Helsingistäkin löytyvän Lapin maisemaa muistuttavaa erämaata, jonka helmassa voi sytyttää nuotion ja keittää trangiassa kuumaa kaakaota niin paljon, ettei mukillisten määrästä tarvitse nahistella.

Kirkkonummi | Finland

Koska aihe on ollut paljon tapetilla, mainittakoot heti alkuun Kaukokaipuussa esiintyvien yhteistyökuvioiden olevan aina tarkkaan valittuja ja mietittyjä: kaikki minun itseni valitsemia. Ja koska te lukijat ja blogia lukevat ystävät olette minulle tärkeitä, en voisi koskaan nostaa tänne mitään sellaista, minkä puolesta en rehellisesti voisi liputtaa. Mainittakoot vielä, että olen järjestänyt teille pari mukavaa yllätystä lähitulevaisuudelle – etenkin valokuvaajien ja visuaalisten ihmisten kannattaa pysyä kuulolla – sillä sharing is caring ja jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.

Blogiyhteistyön tiimoilta taannoin saamani kengät sopivat reissaajalle paremmin kuin hyvin. Timberlandin legendaarisen Yellow Bootin 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lanseerattu ja nahkapinnaltaa patinoitu malli näyttää ja tuntuu jalkaan erinomaiselta. Vedenpitävät kengät pitävät varpaat lämpiminä ja kuivina sopien sekä kuluneen marraskuun keleihin että luonnossa seikkailuun.

Timberland 40 year anniversary 2013

Timberland käyttää aina parhaita nahkalaatuja, jotka tuotetaan vastuullisilla nahankäsittelylaitoksilla. Tänä syksynä mallistossa on useita tuotteita, joissa on käytetty mittavan 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi valmistettua erikoiskäsiteltyä nahkaa eli tuollaista patinoitua kuten kuvissakin. Kaikki kengät valmistetaan edelleen suurimmaksi osaksi käsityönä.

Kestävä kehitys, ekologisuus ja vihreät arvot – kuten tiedätte – ovat blogin kirjoittajalle tärkeitä, ja pyrin minimoimaan oman hiilijalanjälkeni niin hyvin kuin pystyn. Timberland on toiminut aina edelläkävijänä kestävän kehityksen mukaisessa vaatetuotannossa ja brändi onkin yksi maailman vihreimpiä ja vastuullisimpia vaatevalmistajia. Vuosien 2006–2011 aikana yritys vähensi kasvihuonepäästöjään 38% omilla tuotantolaitoksillaan sekä henkilökuntansa lentomatkustamisessa. Päästöjä leikataan edelleen, ja jokainen työntekijä saa käyttää 40 tuntia vuotuisesta työajastaan hyväntekoon.

Kirkkonummi | Helsinki

Itämeren tyttönä, ikäni kalastaneena sekä kolme vuotta WWF:n norppakummina ja Itämeren suojelijana toimittuani seuraava fakta ilahduttaa minua suuresti: valmistuksessa käytetty Renet™-kuitu valmistetaan vanhoista kalastusverkoista ja siimoista.

Timberland 40 year anniversary 2013

Kirkkonummi | Helsinki

Kirkkonummi | Finland

Kirkkonummi | Finland

Hyvät ja laadukkaat kengät, kuten olen aiemminkin peräänkuuluttanut, ovat jokaisen reissaajan tärkein varuste.

Timberland 40 year anniversary 2013

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center