Tummia ja tunnelmallisia kuvia

Pyrin parhaani mukaan kasaamaan kaiken aikuisen naiseuteni ja keskittymään hetkeksi valokuvauspoliittisiin ilouutisiin, vaikka minun oikeasti tekisi vain mieli kiljua ilosta.

Syyn sille kuulette kyllä, vaan sitä ennen minulla on teille pari vinkkiä.

En meinaa vieläkään uskoa, että ensimmäinen luontokuvauskurssini Syötteen kansallispuistossa myi loppuun muutamassa tunnissa. Kiitos! Ihanaa, kun halusitte mukaan niin kovasti. Peruutuspaikkoja on kyselty ja monet harmittelivat, etteivät ehtineet nähdä koko ilmoitusta, minkä vuoksi päätin järjestää loppusyksystä vielä toisen kurssin. Kun kesäkuisella kurssilla kuvaamme vehreää vihreää ja vastavalon taikaa, keskitymme 20.-22.9. välisenä viikonloppuna Suomen eteläisimpien tuntureiden ruskaan sekä kirkkaalla säällä Linnunrataan ja mikäli onni todella potkaisee, revontuliin. Majoitumme kaksi yötä autiotuvassa, jonne vaellamme 8 kilometrin mittaisen matkan. Sauna on käytössämme koko viikonlopun, myös minun osaamiseni ja neuvoni. En malttaisi odottaa!

Löydät lisätietoa kurssista ja myynnissä olevat paikat täältä.

Voidaan kyllä tavata myös Helsingissä, sillä olen Kuva&Kamera-messuilla kertomassa käyttämästäni SIGMAn objektiikasta. Esiinnyn tietoiskulavalla lauantaina ja sunnuntaina, tarkista ajat ja koko muu ohjelma täältä.

 

Presets Presets Presets Presets

 

Olen jo vuoden päivät saanut Instassa sen verran paljon suoraviestejä liittyen tummiin ja erähenkisiin luontokuviini sekä kyselyjä siitä, miten omiin otoksiin voisi saada samanlaista tunnelmaa. Käsin kasaamani Moody Nature Preset Collection sisältää 52 suosikkisävyäni, joita käytän omissakin kuvissani, ja joista muutamista näette esimerkkejä tässä yläpuolella olevissa ennen ja jälkeen -kuvissa.

Mikäli siis mielit nellamaisuutta kuviisi ja käsittelet RAW-tiedostosi Lightroomilla, voit ostaa paketin käyttöösi täältä. Muitakin paketteja on tulossa, mutta aloitetaan tällä.

Nyt lisään puita takkaan, keitän teetä ja uppoudun hetkeksi hyvän eräkirjallisuuden pariin.

Mukavaa tiistaita kaikille!

PS. Jos haluat lukea lisää valokuvauksesta, siirry tästä Valokuvaus-osioon. »