100 päivää tien päällä – ja matka jatkuu

In the beginning of this journey I wrote: “If you ever find yourself in the wrong story, leave.”

It was the best thing that I’ve ever done in my life.

The second best thing is when I kissed you.

And the third thing learned is: Be so happy that whe others look at you they become happy too.

 

Untitled

Untitled

 

Elämä tien päällä jatkuu.

Mutta miten voikaan olla, että matkan alku tuntuu samaan aikaan maailman kaukaisimmalta paikalta ja sitten toisaalta hetkeltä, jota hengitti hetki sitten. Äskettäin. Vasta. Sitä on vaikea ymmärtää.

Koko kesää on vaikea ymmärtää, sillä nämä kolme kuukautta ovat olleet aivan mielipuolisia; olen kyseenalaistanut kaiken. Kaiken. Mikään, ei yhtään mikään, ole kuin ennen.

Minulla ei ole pienintäkään ajatusta tulevaisuudesta saati seuraavasta kotikaupungistani, mutta sen tiedän, että majoitun marraksen aikaan pariksi kuukaudeksi Pohjois-Norjan Gisløyalle kirjoittamaan kirjaani. Kotina toimii pieni ja punainen puilla lämpiävä mökki vuonojen varrella, missä voi pilkkiä punavatsaisia rautuja.

Blogi elää ja hengittää mukana. Päivittäiset kuulumiset näette kuitenkin parhaiten Instagramin puolelta, jonne dokumentoin matkaani reaaliajassa, joten mikäli haluat kulkea kanssani, klikkaa tämä tili seurantaan.

“Luulet tietäväsi, mitä matka voi tarjota, mutta itse asiassa juuri sitä et tiedä.”

– K A R E N B L I X E N

Jatketaan.

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Osa artikkeleista sisältää kumppanuuslinkkejä; vaikka minä saan niiden kautta tehdyistä tilauksista pienen korvauksen, sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat artikkeleiden tuottamisen jatkossakin.

09/2021

Vaella, kalasta, rakasta

Kaikkein pieninkin päätös muuttaa oman elämän kurssia.

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Lue lisää kirjasta täällä »

Tilaa kirja

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko tai pari kuukaudessa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center