Untitled

In the beginning of this journey I wrote: “If you ever find yourself in the wrong story, leave.”

It was the best thing that I’ve ever done in my life.

The second best thing is when I kissed you.

And the third thing learned is: Be so happy that whe others look at you they become happy too.



Untitled


Elämä tien päällä jatkuu.

Mutta miten voikaan olla, että matkan alku tuntuu samaan aikaan maailman kaukaisimmalta paikalta ja sitten toisaalta hetkeltä, jota hengitti hetki sitten. Äskettäin. Vasta. Sitä on vaikea ymmärtää.

Koko kesää on vaikea ymmärtää, sillä nämä kolme kuukautta ovat olleet aivan mielipuolisia; olen kyseenalaistanut kaiken. Kaiken. Mikään, ei yhtään mikään, ole kuin ennen.

Minulla ei ole pienintäkään ajatusta tulevaisuudesta saati seuraavasta kotikaupungistani, mutta sen tiedän, että majoitun marraksen aikaan pariksi kuukaudeksi Pohjois-Norjan Gisløyalle kirjoittamaan kirjaani. Kotina toimii pieni ja punainen puilla lämpiävä mökki vuonojen varrella, missä voi pilkkiä punavatsaisia rautuja.

Blogi elää ja hengittää mukana. Päivittäiset kuulumiset näette kuitenkin parhaiten Instagramin puolelta, jonne dokumentoin matkaani reaaliajassa, joten mikäli haluat kulkea kanssani, klikkaa tämä tili seurantaan.

“Luulet tietäväsi, mitä matka voi tarjota, mutta itse asiassa juuri sitä et tiedä.”

– K A R E N B L I X E N


Jatketaan.

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center