908 x Kiitos

En olisi ikinä uskonut, että sunnuntain kirjajulkkareita seuraisi live-lähetyksen kautta 908 silmäparia. Kiitos. Kiitos ihan tolkun paljon.

Tunteet ovat heitelleet melkoista vuoristorataa. Olen liikuttunut kyyneliin niin monesti että lopetin laskemisen. Olo on onnellinen ja onnistunut. Ylpeäkin, sillä saimme siskojen kanssa aikaan jotain sellaista, mikä jää elämään ihmisten kirjahyllyissä ja mielen arkistoissa.

Minulla oli ilo saada mukaan lähetykseen spoken word -artisti Noora Siljander, yksi pitkäaikaisimmista ystävistäni sekä elämäni rakkaimmista ihmisistä ja tukipilareista. Keskustelimme Nooran kanssa muun muassa siitä, miten kirja syntyi ja mikä inspiroi kirjoittamaan.

Lähetyksen toiseksi vieraaksi saapui Marjukka Savolainen, pitkän linjan AD ja fontti-nero koreografi-tanssija-siskoni, jonka luona Englannin Sunderlandissa vietin eräänkin ystävänpäivän vuosia sitten. Kävimme hänen kanssaan läpi kirjan taittoa, kuvien dramaturgiaa sekä miten kiitollisia olemmekaan, kun jaksoimme viilata tekstimuotoiluja ja kuvavalintoja loppuun asti.

Lähetyksen kolmanneksi vieraaksi saimme toisen siskoni Marissa Savolainen, joka toimitti kirjan ja suoristi sen selkärangan. Tietäisittepä, miten arvokasta palautetta häneltä sain! Ilman siskon tarkkaa silmää moni tarina olisi katkennut väärästä kohtaa. Hienosäätö teki kokonaisuudesta eheän. Myös kirjan kuvaus on hänen käsialaansa.

Kansi ja kirjan taitto:
Marjukka Savolainen

Erältä, eräistä

Erältä, eräistä

Voit tilata kirjan itsellesi tai lahjaksi verkkokauppani kautta. Hankkimalla kirjan tuet myös luonnon monimuotoisuutta, sillä kymmenys myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun. Olemme tähän mennessä keränneet jo lähes 1 000 €, josta kuuluu suuri kiitos kaikille kirjan jo ostaneille.

Mikäli haluat lukea lisää itse kirjasta sekä lukijapalautteesta ja media-osumista, klikkaa itsesi tänne.

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Monni Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center