908 x Kiitos

En olisi ikinä uskonut, että sunnuntain kirjajulkkareita seuraisi live-lähetyksen kautta 908 silmäparia. Kiitos. Kiitos ihan tolkun paljon.

Tunteet ovat heitelleet melkoista vuoristorataa. Olen liikuttunut kyyneliin niin monesti että lopetin laskemisen. Olo on onnellinen ja onnistunut. Ylpeäkin, sillä saimme siskojen kanssa aikaan jotain sellaista, mikä jää elämään ihmisten kirjahyllyissä ja mielen arkistoissa.

Minulla oli ilo saada mukaan lähetykseen spoken word -artisti Noora Siljander, yksi pitkäaikaisimmista ystävistäni sekä elämäni rakkaimmista ihmisistä ja tukipilareista. Keskustelimme Nooran kanssa muun muassa siitä, miten kirja syntyi ja mikä inspiroi kirjoittamaan.

Lähetyksen toiseksi vieraaksi saapui Marjukka Savolainen, pitkän linjan AD ja fontti-nero koreografi-tanssija-siskoni, jonka luona Englannin Sunderlandissa vietin eräänkin ystävänpäivän vuosia sitten. Kävimme hänen kanssaan läpi kirjan taittoa, kuvien dramaturgiaa sekä miten kiitollisia olemmekaan, kun jaksoimme viilata tekstimuotoiluja ja kuvavalintoja loppuun asti.

Lähetyksen kolmanneksi vieraaksi saimme toisen siskoni Marissa Savolainen, joka toimitti kirjan ja suoristi sen selkärangan. Tietäisittepä, miten arvokasta palautetta häneltä sain! Ilman siskon tarkkaa silmää moni tarina olisi katkennut väärästä kohtaa. Hienosäätö teki kokonaisuudesta eheän. Myös kirjan kuvaus on hänen käsialaansa.

Kansi ja kirjan taitto:
Marjukka Savolainen

Erältä, eräistä

Erältä, eräistä

Voit tilata kirjan itsellesi tai lahjaksi verkkokauppani kautta. Hankkimalla kirjan tuet myös luonnon monimuotoisuutta, sillä kymmenys myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun. Olemme tähän mennessä keränneet jo lähes 1 000 €, josta kuuluu suuri kiitos kaikille kirjan jo ostaneille.

Mikäli haluat lukea lisää itse kirjasta sekä lukijapalautteesta ja media-osumista, klikkaa itsesi tänne.

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Ennakkotilaa: Vaella, kalasta, rakasta — Omaa polkua etsimässä

"Minä rakastan merta; sen äärettömyyttä, ja salaisuuksia, jotka luonto on pystynyt säilyttämään itsellään. Kaikuja, jotka kumisten kantautuvat kilometrien syvyyksistä. Sitä, miten rannan hienolla hiekalla ja simpukkamurskalla kävellessään voi palata hetkeksi elämän alkukodin ääreen – sinne, mistä kaikki on syntynyt."


Ennakkotilaa

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko kerran kuussa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center