Olen katsellut vähän sillä silmällä. Reissuja, nimittäin.

Ja jotain olen jo varannutkin! Kuten kahtena edellisenäkin vuotena, potkaistaan kujeet mallia 2016 käyntiin Nordic Blogger’s Experience -tapahtumalla, joka tuo tälläkin kertaa kymmenittäin kansainvälisiä matkabloggaajia tänne pohjolaan. Tässä ihan tuoreet kuvaterveiset eiliseltä, meidän virallisten host-bloggaajien miitistä Lauttasaaren Sähinässä.

Jokainen meistä lähtee yhdelle tai useammalle pre- tai post-tourille yhdessä kv-bloggareiden kanssa. Tämän vuoden tiimissä ovat mukana Aamukahvilla, Cocoa etsimässä, Deep Red Blues, Fangirl Quest, Hiking in Finland, Kaukokaipuu, Lapsiperheen matkat, OTTO Izakaya, Palmuasema, Urbaani viidakkoseikkailijatar sekä Veera Bianca.

Kamerasta kiitos Kealle, kuvasta Virvalle.

‘W’ like welcome to #NBEfinland!

IMG_7529

Visit Rovaniemen järjestämä WILD & FREE – An Arctic Adventure vie kaksi muuta ja minut tutustumaan Arkticumiin ja Ranuan eläinpuistoon, jonne olen halunnut en muista kuinka kauan. Ranualta matka jatkuu 100 kilometrin kelkkasafarilla kohti Rovaniemeä, ja matkan varrella pysähdytään kuvaamaan toivottavasti usein näkyviä revontulia. Ja sitten – 60 kilometrin öinen huskysafari ja yöpyminen autiotuvassa.

Halkean!

Arktiselle seikkailulle lähdetään siis ensi viikon lauantaina. Takaisin sivistyksen pariin palataan sopivasti juuri ennen kuin Matkamessut pyörähtävät täysillä käyntiin. Minä olen siellä tänäkin vuonna puhumassa, tällä kertaa Canonin kutsumana. Tule kuulemaan!

IMG_1528

Takataskusta löytyvät myös lennot Norjaan, ja hovikuvaajani Henrin lähdettyä vaihtoon Islantiin olen vakaasti sitä mieltä, että keväinen karkumatka karun kauniisiin maisemiin osuu jonnekkin alkukevään korville.

Te myös olette kovasti kertoneet tämän vuoden reissutoiveistanne Matkamessujen lippuarvonnassa, kiitos! Vielä ehtii mukaan, mikäli koet olevasi pilettien tarpeessa.

Tule mukaan seuraamaan NBE:tä Instagramiin ja Twitteriin! Löydät meidät molemmista kanavista nimimerkillä @nbefinland sekä #nbefinland-tunnisteella.

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Ennakkotilaa: Vaella, kalasta, rakasta — Omaa polkua etsimässä

"Minä rakastan merta; sen äärettömyyttä, ja salaisuuksia, jotka luonto on pystynyt säilyttämään itsellään. Kaikuja, jotka kumisten kantautuvat kilometrien syvyyksistä. Sitä, miten rannan hienolla hiekalla ja simpukkamurskalla kävellessään voi palata hetkeksi elämän alkukodin ääreen – sinne, mistä kaikki on syntynyt."


Ennakkotilaa

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko kerran kuussa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center