Olen katsellut vähän sillä silmällä. Reissuja, nimittäin.

Ja jotain olen jo varannutkin! Kuten kahtena edellisenäkin vuotena, potkaistaan kujeet mallia 2016 käyntiin Nordic Blogger’s Experience -tapahtumalla, joka tuo tälläkin kertaa kymmenittäin kansainvälisiä matkabloggaajia tänne pohjolaan. Tässä ihan tuoreet kuvaterveiset eiliseltä, meidän virallisten host-bloggaajien miitistä Lauttasaaren Sähinässä.

Jokainen meistä lähtee yhdelle tai useammalle pre- tai post-tourille yhdessä kv-bloggareiden kanssa. Tämän vuoden tiimissä ovat mukana Aamukahvilla, Cocoa etsimässä, Deep Red Blues, Fangirl Quest, Hiking in Finland, Kaukokaipuu, Lapsiperheen matkat, OTTO Izakaya, Palmuasema, Urbaani viidakkoseikkailijatar sekä Veera Bianca.

Kamerasta kiitos Kealle, kuvasta Virvalle.

’W’ like welcome to #NBEfinland!

IMG_7529

Visit Rovaniemen järjestämä WILD & FREE – An Arctic Adventure vie kaksi muuta ja minut tutustumaan Arkticumiin ja Ranuan eläinpuistoon, jonne olen halunnut en muista kuinka kauan. Ranualta matka jatkuu 100 kilometrin kelkkasafarilla kohti Rovaniemeä, ja matkan varrella pysähdytään kuvaamaan toivottavasti usein näkyviä revontulia. Ja sitten – 60 kilometrin öinen huskysafari ja yöpyminen autiotuvassa.

Halkean!

Arktiselle seikkailulle lähdetään siis ensi viikon lauantaina. Takaisin sivistyksen pariin palataan sopivasti juuri ennen kuin Matkamessut pyörähtävät täysillä käyntiin. Minä olen siellä tänäkin vuonna puhumassa, tällä kertaa Canonin kutsumana. Tule kuulemaan!

IMG_1528

Takataskusta löytyvät myös lennot Norjaan, ja hovikuvaajani Henrin lähdettyä vaihtoon Islantiin olen vakaasti sitä mieltä, että keväinen karkumatka karun kauniisiin maisemiin osuu jonnekkin alkukevään korville.

Te myös olette kovasti kertoneet tämän vuoden reissutoiveistanne Matkamessujen lippuarvonnassa, kiitos! Vielä ehtii mukaan, mikäli koet olevasi pilettien tarpeessa.

Tule mukaan seuraamaan NBE:tä Instagramiin ja Twitteriin! Löydät meidät molemmista kanavista nimimerkillä @nbefinland sekä #nbefinland-tunnisteella.

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center