VIHDOIN! Nykytilanne vaikutti moneen, myös oman kirjan julkaisuaikatauluun. Nyt voin kuitenkin suureksi ilokseni kertoa, että kirja on painovalmiina toimituksessa 30.3.

Kunhan kirjat ovat saapuneet jakelijalle, alkavat asiakaslähetykset viikolla 14-15. Kiitos, kun olette jaksaneet odottaa. Poikkeustilan vuoksi voit tilata Erältä, eräistä -kirjan ennakkoon tarjoushinnalla (27€) vielä 23.3. asti verkkokauppani kautta.

Kuvan sininen hetki on ikuistettu Märketin majakalla, jonka olen myös taltioinut tarinaksi. Kirjasta löytyy paljon valokuvia sekä 24 lastua Suomen ja Saamenmaan luontokohteista: Puolimaailman poluilla, Ekuddenin uusia alkuja, Lemmenjoen Kultareitillä kuultua, Höyrivä Pöyrisjärvi, Kaksinkertaisella varovaisuudella, Välimaan aidatut unelmat, Kairijoen kehukala, Tuntemattoman polku, Pyhäjoen helmoilla ja Musta metsä, noin muutamia mainitakseni. Tunnelmallisten luontokuvausten lisäksi tarinat ottavat vahvasti kantaa luonnon nykytilaan ja siihen, miten epäoikeudenmukaisesti me olemme sitä kohdelleet.

 

Erältä, eräistä -kirja

 

Kunhan kirjat ovat löytäneet koteihinsa, pidetään ensimmäiset julkkarit Insta-livenä ja jutellaan samalla kirjan kirjoittamisesta ja itse projektista sekä tietysti kirjan kohteista ja ajatuksista, joita se herättää. Tiedotan tästä lähempänä ajankohtaa. Lämmin kiitos kaikille, jotka jo ovat tilanneet kirjan.

Kiitos myös niille tuntemattomille, jotka ovat tilanneet kirjaa liikkeisiinsä Kirjavälityksen kautta. Jokainen myyty kappale auttaa minua näiden vaikeiden aikojen yli, joista uskon meidän kuitenkin selviävän yhteisvoimin.