Arvaa, löysin sinut Googlesta!

”Haluamme kutsua sinut mukaan lehdistömatkallemme..”

 

”Voisimmeko ostaa kuviasi..”
”Saisimmeko tarjouksen sisällöntuotannosta..”
”Tulisitko assaroimaan Discovery Channelin kuvauksiin?”
”Tulisitko meille töihin?”
”Tulisitko kouluttamaan työntekijöitämme Instagram-sisällöissä..”
”Voisimmeko sopia palaverin ja miettiä, mitä matkakohteemme voisi tarjota sinulle? Laita tiedoksemme myös palkkiosi, niin varaan sen budjetistamme.”

 

Monet ovat viime päivinä kyselleet, mitä elämässään pitää tehdä, että saa asua näin. Se on kysymys, jota minäkin olen usein miettinyt. Vyyhti on valtava, eikä onneen ole oikotietä, mutta yhden asian tiedän varmaksi: kun vuonna 2008 aloin kirjoittamaan blogia, halusin, että tekstini myös löytyvät Googlen parhailta paikoilta.

 

Aloin selvittää, mitä hakukoneoptimointi tarkoittaa. Kirjoitin, julkaisin, muokkasin, korjasin, asetin tavoitteita, kirjoitin lisää, korjasin lisää, ja jaoin. Koulutin itseni omien näyttöjeni kautta, ja pääsin töihin. Näin 10 vuotta myöhemmin työskentelen SEO-konsulttina (Search Engine Optimization) hakukoneoptimoinnin ihanassa maailmassa, joka on mahdollistanut minulle projekteja, matkoja ja työkeikkoja, joita en olisi koskaan päässyt toteuttamaan, mikäli minua ja sivustoani ei olisi löytynyt Googlesta.

 

Jotta voisin edelleen jatkaa unelmaani ja asua siellä, missä haluan, pistin pystyyn SEO-verkkokurssin. Toki teen paljon muutakin, mutta hakukoneoptimoiti on ydinosaamistani. Jo seitsemän kertaa järjestetylle kurssille on osallistunut niin konkari-bloggaajia kuin vasta bloginsa perustaneita tai blogin perustamista harkitsevia kirjoittajia, monen alan pienyrittäjiä, sekä kansainvälisillä markkinoilla edustavia kosmetiikkamerkkejä, auto-alan osaajia, valokuvaajia, brändien omia sekä mainostoimistojen sisällöntuottajia, hierojia, ravintoloita ja leipomoita. Kirjo on ollut huima ja monet asiakkaista sellaisia nimiä, joita ei tohtisi uskoa todeksi, kun katsoo sähköpostiosoitteen päätettä. Mutta ainakin tiedän, että olen tehnyt jotain oikein ja uskottavasti. Tässä lajissa minä olen yksi Suomen parhaista, minä tiedän sen, ja minä voin aina näyttää sen toteen, sillä hakutulokset eivät valehtele.

 

Kahdeksas verkkokurssini alkaa 5.3., jaksot ilmestyvät aina tiistaisin ja torstaisin. Jos olet ikinä miettinyt, mitkä tekijät ovat mahdollistaneet unelmieni toteuttamisen, niin tässä tulee niistä yksi: hakukoneoptimointi eli verkkokurssi, joka on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin niille, jotka jo vähän ymmärtävät asiasta jotain. Löydät kaiken tarpeellisen täältä, mutta mikäli jokin jäi mietityttämään, voit aina ottaa minuun yhteyttä. Lähetä silloin meiliä osoitteeseen: hi [at] marinellahimari.fi

 

Tervetuloa verkkokurssille!

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center