Sei solo tu
Nei giorni miei
Sempre più
Dentro me
Sei solo tu
E dimmi che sono questo ora anch’io per te

Johtuuko se siitä, että minulla on erityinen suhden Italiaan vai siitä, että täällä on aina hieman utuista ja valo taittuu siksi kauniisti vaiko ehkä siksi, että Italia yksinkertaisesti on yksi kauneimpia kuvattavia?

En tiedä. Mutta täällä oleminen tekee minut onnelliseksi, ja aamulla kaduille tuoksuvat tuoreet leivonnaiset ja espressot huumaavat.

Italian illoista puhumattakaan. Tai kaalinkokoisista lootuksen kukista.

BlogVille

BlogVille

BlogVille

BlogVille

BlogVille

BlogVille

BlogVille

BlogVille

BlogVille

E stato super.

iambassadorin järjestämä ja organisoima Pohjois-Italiaan suuntautuva BlogVillen blogimatka on toteutettu yhteistyössä Emilia Romagnan ja Lombardian alueiden matkailun edistämiskeskusten kanssa.

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center