Miltä kuulostaisi kahvitauko kerran kuussa kiinnostavien matkajuttujen äärellä?

KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit sekä helmiä arkistojen kätköistä.

Uutiskirjeen teemat kattavat niin kotimaassa kuin ulkomailla matkailun, ajankohtaisia julkaisuja, budjettivinkkejä sekä maailman erikoisimpia matkakohteita. Kaikkia uutiskirjeelle valikoituja sisältöjä ei myöskään nähdä tällä sivustolla. Luvassa on siis monenlaisia nostoja, jotka varmasti piristävät sinua ainakin yhden kahvitauon verran.

Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, ja uutiskirjeen voi myös halutessaan perua koska tahansa sähköpostissa olevan unsubscribe-linkin kautta.

Tilaa uutiskirje

[wpforms id=”92761″ title=”false” description=”false”]

 

Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan!

Tilaamalla uutiskirjeen 19.10.2020 mennessä osallistut kokoaikaisen messulipun arvontaan (arvo 17€) virtuaalisille Helsingin Kirjamessuille! Messulippuja on jaossa 7 kappaletta ja ne arvotaan kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken. Voittajat saavat tiedon sähköpostitse 20.10.2020.

Tervetuloa mukaan postituslistalle!

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumaa vietetään 22.–25.10.2020.

Helsingin kirjamessut verkossa 2020

Helsingin kirjamessut järjestetään verkossa 22.10.–25.10.2020 välisenä aikana. Messukeskuksesta kuvataan suorana lähetyksenä kahden lavan ohjelmat, minkä lisäksi yhden lavan ohjelma on kuvattu etukäteen. Tarjolla on 200 ohjelmaa ja esiintyjiä huimat 400!

Tänä vuonna Helsingin Kirjamessut on myös vahvasti valtakunnallinen ja kansainvälinen. Kirjamessujen teemana on tulevaisuus, minkä tiimoilta on myös luvassa paljon kiinnostavia keskusteluja.

Tapahtuma on myös kaupallinen: mukana olevien kustantajien ja kirjakauppojen tarjoukset julkaistaan tapahtuman sivuilla 19.10. Edullisia ostoksia pääsee tekemään 8.11. asti, joten joululahjat saa tänäkin vuonna hankittua helposti kirjamessuilta – joskin tällä kertaa kotiin kannettuina.

Voit lukea messulehteä tämän linkin takaa »

 

Erältä, eräistä
Erältä, eräistä -kirjaa voi myös lainata kirjastoista ympäri Suomen.

 

Ps. Moni teistä tietää, että kirjoitan seuraavaa kirjaani, joka julkaistaan syksyllä 2021. Nähdään siis silloin ja toivottavasti ihan livenä Helsingin Messukeskuksessa! Voit halutessasi lukea lisää maaliskuussa 2020 julkaistusta esikoisteoksestani ja tilata kirjan täältä. (Saatatte myös jo arvata, mitä arvon järjestyksessään toisen uutiskirjeen tilanneiden kesken.)

Pps. Ja mikäli kirjavinkit ja kirja-arviot kiinnostavat, kurkkaa Eräkirjaston puolelle!