Talviretkeilijän opas
Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.
Uutta vuoteen 2023
Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?
Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.
UUTISKIRJE
KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.
Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.
Upeita kuvia runsaasta vehreydestä. Hämmästyin, miten moninaisia kasveja ja värejä!
Kiitos Taina! Tuo paikka oli kyllä minunkin silmääni aikamoinen – ja ihana – yllätys.
Miä en oo koskaan ehtinyt Guangzouhun asti vaikka oon Kiinassa viettänyt yli vuoden. Enkä rehellisesti sanottuna ollut edes kuullut koko vuoresta, mutta vuoriahan Kiinaan mahtuu että ei sinänsä ihme 🙂 Etelä-Kiinan luonto on kyllä ihan satumaisen kaunista!
Vuoriahan sinne mahtuu, todellakin! Guilinin vuoret olivat komeat myös, Danxian kanssa kävi vähän hassusti. Mutta siitä lisäät uonnempana. Etelä-Kiina on kyllä aivan käsittämättömän upeaa aluetta, ja aloin heti katsella uutta reissua ensi vuodelle. 🙂
Ja täytyykin käydä tutustumassa sinun blogiisi ja juttuihisi, kiva että linkkasit sen tuohon yhteystietoosi. 🙂
Alan vahvasti harkita matkaa Kiinan maalle. Voisi sopia ensi vuoden synttärimatkaksi itselle kun tulee pyöreitä täyteen. Kiitos jutusta!
Täyden kympit matkat ovat aina oikeutettuja! 🙂 Ei muuta kuin reissua suunnittelemaan.
[…] Trooppinen ilmasto vaan on minulle aivan uusi haaste, sillä aiemmalla Kiinan matkallani nousin Valkoisen pilven vuorelle ihan suosiolla […]