matkamessulippuarvonta


Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matka 2013 mahduttaa koko maailman Helsingin Messukeskukseen 18.–20. tammikuuta. 70 maan joukosta löytyy neljä uutukaista, joista Serbian aion käydä tutkimassa ensimmäisenä. Miksi? Vastauksen kuulette pian julkaistavalta Rantapallon bloggaajavideolta. Kolme muuta tsekattavaa uutukaista ovat Chile, Reunion Island ja Sudan.

Tämän vuoden teema, Matkalla on kasvot – Social Journey, koskettaa etenkin meitä bloggaajia. Omia matkakokemuksia halutaan jakaa entistä enemmän sosiaalisessa mediassa, siitä esimerkkinä vaikkapa kaikki Rantapallon mainiot blogit. Pelkästä interaktiivisuudesta ja ruudulta luettavista vinkeistä ei kuitenkaan ole kyse: Madventuresin innoittajat Riku ja Tunna sekä ihmisten kiinnostuksen lisääntyminen lähellä tuotettuja palveluita ja niiden tekijöitä kohtaan ovat seikkoja, jotka vievät reissaamisen uudelle levelille. Kaikenikäiset seikkailijat haluavat luoda matkoillaan entistä enemmän kontakteja. Etenkin, kun sosiaalinen media mahdollistaa tänä päivänä kuulumisten vaihdot – ja parhaassa tapauksessa ne tulevaisuuden jälleennäkemisplänit – helposti. Odotan siis teemalta paljon.


matkat


Myös seiskahallin Tasty Travel kiinnostaa valtavasti tällaista kulinaristista reppureissaajaa, Mondo Stagesta puhumattakaan. Rantapallon oma matkamessusivusto kasaa yhteen paljon mielenkiintoisia artikkeleita, tarjouksia ja haastatteluja sekä kaikki matkamessujen skabat, joten ei muuta kuin osallistumaan! Ohjelmalistalta löytyvästä ja ensimmäistä kertaa järjestettävästä Bloggers’ Loungesta kuulette lisää hieman tuonnempana.Mikäli halajat pilettejä Matkamessuille, voit osallistua lippupaketin arvontaan jättämällä puumerkkisi tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Kahden hengen lippupaketteja riittää siis kolmelle onnekkaalle, voittajat arvotaan kaikkien kommentin jättäneiden kesken. Voit vaikkapa kertoa tulevan matkakohteesi, terveisiä bloggaajalle, mitä lähdet messuilta hakemaan tai mitä nyt mieleesi juolahtaakaan. Myös reissuvinkit Sveitsin Laaxiin, Enkkulan Newcastleen ja vihreän saaren Dubliniin ovat tervetulleita!

Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi, se näkyy vain onnettareille. Liput arvon perjantaina 11.1, jonka jälkeen kontaktoin voittajat sähköpostilla. Liput lähtevät postiin  messuviikon maanantaina. Onnea kisaan!

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center