Vorab Gletscherin huipulla

Terveisiä Rider’s Palacen dormista: hyvin mahduttiin, ja jos kukin kuorsasi vuorollaan (myös allekirjoittanut), joku tuli kyllä auliisti tökkimään tai nakkasi sukkamytyllä naamaan.

Kimppamajoitukset ovat porukkareissujen parhautta – etenkin, kun saat koko huoneen omalle jengille. Industriaali designhotelli neonväreineen ja betonielementteineen on oiva ja verrattaen edullinen majoitusvaihtoehto (100€/viikko), mikäli hotellin alakerrassa kerran kuussa järjestettävät jytäbileet eivät haittaa ja selviät ilman omaa keittiötä. Onneksi naapurihotelliin majoittui tuttu porukka Taivas Hupellukselta: viidentoista hengen pizzakekkerit nostivat takuuvarmasti huoneiston lämpöennätykset kattoon.

Täällä olut oli edullista, safka kallista. Palataan faktoihin tuonnempana, nyt nautitaan snoukkakuvista Vorabin huipulla.

 

laax1-web

 

Maksamaton mainos valokuvaajan syrämmestä: Lowepron oranssi kamerareppu on täydellinen. Sijoittakaa tähän, mikäli kameralaitteenne kaipaavat uutta kotia.

 

laax4-web

laax2-web

laax3-web

IMG_9848

 

Riemulla ei ollut rajaa eikä jaloissa tuntoa, kun ikuisuuden kestänyt ankkurihissi oli saattanut sankarit Vorab Gletscherin huipulle, 3018 metriin.

 

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

IMG_9832

IMG_9838

IMG_9842

IMG_9844

laax13

IMG_9845

IMG_9867

IMG_9843

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Osa artikkeleista sisältää kumppanuuslinkkejä; vaikka minä saan niiden kautta tehdyistä tilauksista pienen korvauksen, sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat artikkeleiden tuottamisen jatkossakin.

09/2021

Vaella, kalasta, rakasta

Kaikkein pieninkin päätös muuttaa oman elämän kurssia.

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Lue lisää kirjasta täällä »

Tilaa kirja

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko tai pari kuukaudessa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center