Terveisiä Rider’s Palacen dormista: hyvin mahduttiin, ja jos kukin kuorsasi vuorollaan (myös allekirjoittanut), joku tuli kyllä auliisti tökkimään tai nakkasi sukkamytyllä naamaan. Kimppamajoitukset ovat porukkareissujen parhautta – etenkin, kun saat koko huoneen omalle jengille. Industriaali designhotelli neonväreineen ja betonielementteineen on oiva ja verrattaen edullinen majoitusvaihtoehto (100€/viikko), mikäli hotellin alakerrassa kerran kuussa järjestettävät jytäbileet eivät haittaa ja selviät ilman omaa keittiötä. Onneksi naapurihotelliin majoittui tuttu porukka Taivas Hupellukselta: viidentoista hengen pizzakekkerit nostivat takuuvarmasti huoneiston lämpöennätykset kattoon.

Täällä olut oli edullista, safka kallista. Palataan faktoihin tuonnempana, nyt nautitaan snoukkakuvista Vorabin huipulla.


laax1-web


Maksamaton mainos valokuvaajan syrämmestä: Lowepron oranssi kamerareppu on täydellinen. Sijoittakaa tähän, mikäli kameralaitteenne kaipaavat uutta kotia.


laax4-web

laax2-web

laax3-web

IMG_9848


Riemulla ei ollut rajaa eikä jaloissa tuntoa, kun ikuisuuden kestänyt ankkurihissi oli saattanut sankarit
Vorab Gletscherin huipulle, 3018 metriin.


Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

IMG_9832

IMG_9838

IMG_9842

IMG_9844

laax13

IMG_9845

IMG_9867

IMG_9843

Fisukuvat Dennikset, laajikset meikän.

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center