Vorab Gletscherin huipulla

Terveisiä Rider’s Palacen dormista: hyvin mahduttiin, ja jos kukin kuorsasi vuorollaan (myös allekirjoittanut), joku tuli kyllä auliisti tökkimään tai nakkasi sukkamytyllä naamaan.

Kimppamajoitukset ovat porukkareissujen parhautta – etenkin, kun saat koko huoneen omalle jengille. Industriaali designhotelli neonväreineen ja betonielementteineen on oiva ja verrattaen edullinen majoitusvaihtoehto (100€/viikko), mikäli hotellin alakerrassa kerran kuussa järjestettävät jytäbileet eivät haittaa ja selviät ilman omaa keittiötä. Onneksi naapurihotelliin majoittui tuttu porukka Taivas Hupellukselta: viidentoista hengen pizzakekkerit nostivat takuuvarmasti huoneiston lämpöennätykset kattoon.

Täällä olut oli edullista, safka kallista. Palataan faktoihin tuonnempana, nyt nautitaan snoukkakuvista Vorabin huipulla.

 

laax1-web

 

Maksamaton mainos valokuvaajan syrämmestä: Lowepron oranssi kamerareppu on täydellinen. Sijoittakaa tähän, mikäli kameralaitteenne kaipaavat uutta kotia.

 

laax4-web

laax2-web

laax3-web

IMG_9848

 

Riemulla ei ollut rajaa eikä jaloissa tuntoa, kun ikuisuuden kestänyt ankkurihissi oli saattanut sankarit Vorab Gletscherin huipulle, 3018 metriin.

 

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

IMG_9832

IMG_9838

IMG_9842

IMG_9844

laax13

IMG_9845

IMG_9867

IMG_9843

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Ennakkotilaa: Vaella, kalasta, rakasta — Omaa polkua etsimässä

"Minä rakastan merta; sen äärettömyyttä, ja salaisuuksia, jotka luonto on pystynyt säilyttämään itsellään. Kaikuja, jotka kumisten kantautuvat kilometrien syvyyksistä. Sitä, miten rannan hienolla hiekalla ja simpukkamurskalla kävellessään voi palata hetkeksi elämän alkukodin ääreen – sinne, mistä kaikki on syntynyt."


Ennakkotilaa

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko kerran kuussa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center