Vorab Gletscherin huipulla

Terveisiä Rider’s Palacen dormista: hyvin mahduttiin, ja jos kukin kuorsasi vuorollaan (myös allekirjoittanut), joku tuli kyllä auliisti tökkimään tai nakkasi sukkamytyllä naamaan.

Kimppamajoitukset ovat porukkareissujen parhautta – etenkin, kun saat koko huoneen omalle jengille. Industriaali designhotelli neonväreineen ja betonielementteineen on oiva ja verrattaen edullinen majoitusvaihtoehto (100€/viikko), mikäli hotellin alakerrassa kerran kuussa järjestettävät jytäbileet eivät haittaa ja selviät ilman omaa keittiötä. Onneksi naapurihotelliin majoittui tuttu porukka Taivas Hupellukselta: viidentoista hengen pizzakekkerit nostivat takuuvarmasti huoneiston lämpöennätykset kattoon.

Täällä olut oli edullista, safka kallista. Palataan faktoihin tuonnempana, nyt nautitaan snoukkakuvista Vorabin huipulla.

 

laax1-web

 

Maksamaton mainos valokuvaajan syrämmestä: Lowepron oranssi kamerareppu on täydellinen. Sijoittakaa tähän, mikäli kameralaitteenne kaipaavat uutta kotia.

 

laax4-web

laax2-web

laax3-web

IMG_9848

 

Riemulla ei ollut rajaa eikä jaloissa tuntoa, kun ikuisuuden kestänyt ankkurihissi oli saattanut sankarit Vorab Gletscherin huipulle, 3018 metriin.

 

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

Vorab Gletscher, Laaxin huippu

IMG_9832

IMG_9838

IMG_9842

IMG_9844

laax13

IMG_9845

IMG_9867

IMG_9843

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center