Pitkiä viivoja pitkin seinälle kiinnitettyä suurta kalenteria. Jokaiselle kuukaudelle jotakin.

Kevät on ollut kamalan pitkä. Siihen on mahtunut valassafari Pohjois-Norjassa, pilkkireissu Tarttoon, kalareissu Korppooseen, aurinkomatka Mallorcalle ja Menorcalle, 1 700 kilometrin liftausreissu ympäri Suomea sekä ruokamatka Tallinnaan.

Huomenna pakkaan rinkan ja painun Nuuksioon telttailemaan, viikonloppuna juoksen Kolilla Jukolan viestin, ja ensi viikolla karkaan ystävien kanssa Islantiin. Heinäkuussa heilun Pohjois-Savon mökillä ja pakkaan perhokalastusvälineet viikon narrausreissulle Itävaltaan, josta jatkamme toiseksi viikoksi Italian Dolomiiteille vaeltamaan.

Elokuussa retkeilen lisää, pyörähdän Ruotsissa ja lähden itsekseni Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon telttailemaan.


Photo-1

Syyskuu on siitä iloinen, että pääsen takaisin Bosnia ja Hertsegovinaan, joskin tällä kertaa Umoljanin upeisiin maisemiin sekä Sutjeskan kansallispuistoon. Jään samalta reissulta myös muutamaksi päiväksi Istanbuliin, sillä en vielä koskaan ole päässyt Turkissa maan lentokenttää pidemmälle.

Kaiken muun ajan aion retkeillä Helsingin saarissa sekä ympäri keskeistä Suomea Pohjois-Savon kesämökkiä tukikohtana pitäen.

Marraskuuksi paahdan Aasiaan – jonnekin Thaimaassa, Laosiin ja Malesiaan. Vietnamiin. Sinne minne nenä näyttää ja tuuli tuuli kuljettaa.


Photo-2


Yrittäjyydessä on omat riskinsä, mutta löytyy niitä etujakin: lokaatioriippumattomana työläisenä voi konttorinsa siirtää hetkeksi mihin tahansa maailmalla – ja siitä olen aivan ylettömän onnellinen.

Muistetaan uskaltaa, oli asia mikä tahansa. ♥Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center