Pitkiä viivoja pitkin seinälle kiinnitettyä suurta kalenteria. Jokaiselle kuukaudelle jotakin.

Kevät on ollut kamalan pitkä. Siihen on mahtunut valassafari Pohjois-Norjassa, pilkkireissu Tarttoon, kalareissu Korppooseen, aurinkomatka Mallorcalle ja Menorcalle, 1 700 kilometrin liftausreissu ympäri Suomea sekä ruokamatka Tallinnaan.

Huomenna pakkaan rinkan ja painun Nuuksioon telttailemaan, viikonloppuna juoksen Kolilla Jukolan viestin, ja ensi viikolla karkaan ystävien kanssa Islantiin. Heinäkuussa heilun Pohjois-Savon mökillä ja pakkaan perhokalastusvälineet viikon narrausreissulle Itävaltaan, josta jatkamme toiseksi viikoksi Italian Dolomiiteille vaeltamaan.

Elokuussa retkeilen lisää, pyörähdän Ruotsissa ja lähden itsekseni Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon telttailemaan.


Photo-1

Syyskuu on siitä iloinen, että pääsen takaisin Bosnia ja Hertsegovinaan, joskin tällä kertaa Umoljanin upeisiin maisemiin sekä Sutjeskan kansallispuistoon. Jään samalta reissulta myös muutamaksi päiväksi Istanbuliin, sillä en vielä koskaan ole päässyt Turkissa maan lentokenttää pidemmälle.

Kaiken muun ajan aion retkeillä Helsingin saarissa sekä ympäri keskeistä Suomea Pohjois-Savon kesämökkiä tukikohtana pitäen.

Marraskuuksi paahdan Aasiaan – jonnekin Thaimaassa, Laosiin ja Malesiaan. Vietnamiin. Sinne minne nenä näyttää ja tuuli tuuli kuljettaa.


Photo-2


Yrittäjyydessä on omat riskinsä, mutta löytyy niitä etujakin: lokaatioriippumattomana työläisenä voi konttorinsa siirtää hetkeksi mihin tahansa maailmalla – ja siitä olen aivan ylettömän onnellinen.

Muistetaan uskaltaa, oli asia mikä tahansa. ♥Talviretkeilijän opas

Viimein kotomaassa on julkaistu (uusi) opas, joka nivoo yhteen kaikki tärkeimmät vaellusvarusteet. Tämä teos kuuluu jokaisen vaeltajan eräkirjahyllyyn!

Osta tarjoushintaan!

UUTISKIRJE

Monni Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center